Ez elvileg egy négyes "barátság", de még lehet azt is rosszul tettem, hogy a "barátság" témakörbe ítram. Ti kilépnétek ebből? (többi lennt! )
Ismerős helyzet csak nekem 3-masban.
A legjobb amit tanácsolni tudok hogy a legszimpatikusabbal (ha jól vettem le D) barátkozz. Ha meg bárkinek baja lenne azzal hogy D-t jobban bírod szärd le őket :D
Hidd el inkább egy igaz barát mint száz hamis...
Nekem hasonló volt a helyzetem pár hónapja azt leszámítva hogy nem volt D emberke. A kiközösítette C-t, így C végül is máig őt kedveli legjobban. B engem. A és B együtt hülyültek ésabba ment át a dolog hogy ők ketten lettek lejobban elvileg, és akkor én még nem voltam jóban C-vel. Utólag az derült ki hogy A még akkor is C-t birta legjobban. B erről máig semmit sem tudva közösíti ki A-t és most végül is ott tart a dolog hogy én is A-val vagyok legjobban, de B-t is szeretem, és C-vel "fejlődik a kapcsolatom". A most nem szereti B-t, B már nem szereti annyira A-t de erről ők nem tudnak, csak én. C egyértelműen A-val van, mert nem bírják egymást B-vel. És én most nem tudom hogy A vagy B.
Szerintem te tudod hogy mennyire szeretnek azok 3-an, mert ha nem annyira legyél boldog D-vel. Ha nem érzed a régi barátságotokat, legyélD-vel legjobban.
köszi az eddigieket.
de D-nek is meg van a saját baráti társasága, így 2 ló küzöl mindig a földre esnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!