Nincs aki legjobb barátnöt keres magának? :'DD
Figyelt kérdés
Ami azt illeti sok barátom van, de kéne nekem egy olyan barátnõ aki hasonlít rám. Ez alatt azt értem, hogy rockot hallgat (BVB,AfuckingA,MCR stb.) és Pécs környéki.#barátnő #rock #barátság #keresés #hasonló #Asking Alexandria #bír #My Chemical Romance #Black Veil Brides
2013. máj. 31. 15:12
1/11 anonim válasza:
Legjobb barátnőt nem lehet keresni!! Hidd el, tapasztaltam..
Biztos van legjobb barátnőd, de ne keresd! Ne sürgesd az időt.
2/11 anonim válasza:
Sztem én oké lennék.....de Budapest mellett lakom :(
3/11 anonim válasza:
Pécs környéki vagyok de nem nagyon hallgatok rockot:D:( 14/L
4/11 anonim válasza:
Én el mekk szivesen mert én is keresek vkit aki el megy velem mer egyedül mennék és ez véget lehet h nem mehetek el mer egyedül mennék. pedig nagyon menék mer Asking Alexandria már 2 és fél éve a kedvenc bandám. de tök rosz h senki se megy el velem mer mindenki a környéken xar discot hallgat én hallgatok egyedül core-t.
5/11 anonim válasza:
én is legjobb barátnőt keresek. de ezek közül csak a bvb-t hallgatok....és messze lakom..
6/11 anonim válasza:
Én bólyi vagyok :D
De nálam FoB, Rammstein, pokolgép és moby dick a kedvencem :D meg a minimal (Droplex, Daniel Portman) :D
7/11 anonim válasza:
nagy rockos vagyok, de borsodi :(
14/l
8/11 anonim válasza:
rock oké, csak messzee.... :| :D
9/11 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy az AA és BVB sem rock ^^
10/11 anonim válasza:
Nagyon AA, BVB, MCR fangirl vagyok, de Pécstől olyan 100-150 kmre:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!