Miért hangoztatják, hogy a fiúk a válogatósabbak külsőre, amikor én személyesen épp azt tapasztalom, hogy a lányoknak számít jobba a külső?
mert nincs is kedvem
ha évekig nem látnék egy darab embert sem azt hiszem jelentősen javítana a közérzetemen
a férfiak 1,5x jobban nézik a külsőt mint a nők (nem tini lányok), ezt egy hiteles statisztikából tudom
forrás: Bereckei Tamás: Evolúciós Pszichológia
14. Pont a magamfajta?
Hülye előítéletes dög vagy akkor, és megértem, miért nincs barátnőd.
Ha ismernél, tudnád, hogy én mindig is az ilyen csúfolódások ellen voltam, és sose bántottam senkit! Senkit! Érted? Amikor kicsi voltam, már akkor is sajnáltam az áldozatokat, mintsem beálltam volna a gúnyolódók közé.
Bocs, ha a kelleténél jobban felkaptam most a vizet, és azért is, ahogy az előbb neveztelek, de k*rvára gyűlölöm, ha ilyen támadást kapok, főleg mert én vagyok az, aki mindig próbálja védeni a gyengét, nem okoz szándékosan fájdalmat másnak, figyel arra, hogy ne bántsa meg... :I
Na mindegy, tuti a MAGAMFAJTÁK csúfoltak ki. -.-"
Amúgy biztos sokkal jobb vagy, mint a csúfolódók, amikor undorodsz egy lánytól, de közben csapod szerencsétlennek a szelet, hogy gyönyörű vagy, légy a barátnőm... >.> Tudod, mennyire rosszul tud ez esni, ha kiderül? Azt hiszem, az ilyen kétszínűség még rosszabb, mint a csúfolódás.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!