Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha ilyen...

Mit csináljak, ha ilyen előítéletes ronccsá váltam?

Figyelt kérdés
Sajnos, nem tehetek róla, de egy ideje már automatikusa kerülöm a szép lányokat. Ha meglátok egyet facebookon vagy a városban, akkor kikerülöm, még véletlen sem kezdeményezek nála, mert egyből jönnek a negatív előítéletek, hoyg ez is egy buta, felszínes, csak a leghelyesebb fiúkkal szóbaállni hajlandó, utálatos nőstény. Sokat csalódtam a lányokban, gondolom ezért alakult ki. Inkább leszólítok egy nem vonzó lányt, valamiért velük szemben pont fordítva van az előítéletem, egy csúnya lányban a kedvességet, a jóságot látom, aki biztos nem fog megalázni, ha hozzászólok. Az a baj, hgy nem tudok vonzódni a nem vonzó lányokhoz, mégis csak náluk próbálkozom folyton és nem tudok má rújra megbízni a vonzó lányokban, nem megy, hiába is próbálom.

2013. jún. 21. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hallod haver.Nekem bár van barátnőm de esküszöm hogy nem is csodálom ... Remélem ezt sok lány fogja olvasni ...
2013. jún. 21. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
könyörgöm ne itt sírj már napjában 20szor!! tök mindegy hogy nézel ki, ilyen rinyáló jellemmel nekem sem kellenél.
2013. jún. 21. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos teljesen egyet kell hogy értsek. Ezzel nem tudsz túl sok mindent csinálni, max annyit hogy túlteszed magadat a csalódásokon és reménykedsz, bár én magam sem látom értelmét
2013. jún. 21. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

erre nem mondok semmit mert még én leszek a szemét troll.

Ja de h mit csinálj? menj szakemberhez hátha neki hiszel

2013. jún. 21. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szegény "nem vonzó lányok", most különösen megtisztelve érezhetik magukat, hogy leereszkedsz köreikbe egy leszólításra.
2013. jún. 21. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Írtam egy regényt erről az előbb, de lásd milyen béna vagyok, kitöröltem XDD

Én egy szépnek mondott lány vagyok, bár kinek mi a szép..:D

Mindegy, szóval sokáig rút kiskacsa voltam és volt időm megtapasztalni milyen kegyetlenek az emberek azzal aki nem üti meg a mércét és van szerencsém(Bár néha inkább örülnék egy kis észnek :DD)a dolgokat a másik táborból szemlélni.

Engem is sokan elítélnek, hogy nézd már ,hogy viszi magát, meg lányok leriban*oznak, pedig 6éve kapcsolatban élek, férfiak néznek olcsó nőcskének, vagy az értelmesebbek azt gondolják 2 szót nem tudnának velem váltani mert biztos csak egy újabb buta plázari*anc vagyok.

Nem sorolom magam a kiemelkedően okos emberek közé, na jó ezt az írásomból is biztosan leszűrhetted >< De! Sok dolog érdekel, imádom az állatokat, patkánytól kezdve a malackákig.Szeretek sportolni, sokak szerint jó a humorérzékem, szeretek olvasni, szeretek az emberekről, emberi természetről gondolkodni, beszélgetni és még sok más.

Talán nem fogsz elcsevegni velem a programozásról és matematikai képletekről, de szerintem lenne közös témánk.

Néha ha elítélnek nekem is vannak hülye gondolataim. Pl ha beszól egy kövér lány, hogy de jó annak a véznának, igenis nagyon mérges leszek, mert nem a semminek köszönhetem az alakom, sokat dolgoztam rajta és legszívesebben az arcába vágnám, hogy a lehetőség mindenkinek adott, sőt, van ,hogy meg is teszem :/:$

Nehezen tudok barátnőket szerezni, mert a hasonló csajok közt valóban kevés a normális és engem nem köt le az, ha egész nap vásárolgatok...nameg pénzem sincs rá-.- :/

Fiúkkal nagyrészt kizárt , hogy valós beszélgetés alakuljon ki, mert mindig átmegy flörtbe részükről.

Szóval..."szépnek"lenni sem mindig jó, és mindennek megvannak az árnyoldalai.Most biztosan, azt gondolod, hogy de szörnyű nekem, hogy csak ennyi bajom van, de valójában tényleg kellemetlen sokszor:/

És attól, hogy rengeteg ember vesz körül, úgy érzem igazi barátom egy sincs.

Ne haragudj, hogy ilyen hosszúra sikerült és, hogy helyenként nagyképűnek tűntem.

Igazából leginkább magaddal tudod ezt lerendezni, de már az is jó dolog, hogy észrevetted, hogy nem jó dolog, az előítélet!:)

És igen, megint regényt írtam. ><

23L

2013. jún. 21. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!