Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen durvák, kemények a debreceni lányok az alacsony fiúkkal?
Nem rég találtam itt egy kérdést és hát én sem vagyok se magas, se testes, vékony vagyok. Szeptembertől fogok Debrecenben tanulni. Eddig nem volt gondom a csajozással, de ezeket a válaszokat olvasva, amit a kérdezőre szegeztek, elég támadó és az alacsony srácokat lenéző, esélytelennek tartó lány közönség eléggé elkedvtelenített.
Nem értem mi baja van a debreceni lányoknak az alacsony fiúkkal, ahol élek ott nem volt probléma, még tőlem magasabb lányoknak is bejöttem.
Mi az, hogy a te fajtádnak semmi esélye meg a 165centiddel ne számíts, hogy kelleni fogsz akárkinek is.
Én 166cm vagyok és vékony, mégis több lánynak is bejöttem már, mi bajotok van a kérdezővel debreceni lányok?
Ezzel, hogy az alacsony fiúkkal így bántok, engem is támadtok. Nem esett jól ezt olvasni és kezdek aggódni mi lesz szeptembertól, ha ennyire felszínesek a debreceni lányok. Én kisvárosban élek, ott nem volt probléma a lányokkal. Még utcán is lazán tudtam ismerkedni lányokkal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__32721..
Helló!
Én is sok lányt szólítottam már le Debrecenben tény, hogy nagyon sokan lefognak koptatni, de azért vannak rendesek is, csak ritkák. Többnyire a van baártom szöveget lökik, az nem gond, de van, aki képes kigúnyolni is, ha nem jössz be neki, ez főleg a tini lányokra érvényes, érett nők azért ennél rendesebbek többnyire. Engem már meg is dícsértek, mert volt bátorásgom leszólítani a lányt, mert mint mondta, a fiúk nem merik leszólítani.
èn 190 cm vagyok, vèkony testalkatù, jòkèpunek mondott is vagyok, ès mègis ha rànèzek egy csajra Ö elfordìtja a fejèt. Magànyos vagyok, depressziòs, ès aggszuz. :(( 24/F
Azt hozzà kell tenni, hogy a fejfordìtàs Svèdorszàgban törtènik velem. Lehet, hogy a "köcsög, csòrò balkàni bevàndorlò" tàbla van az arcomra ìrva.
Azt hittem, hogy itt könnyebb lesz a lànyokkal, de itt is a BMW-s csàvò mellè szàll be a szöke helyes csajszi.
Nem mindegy ám, hogy hogy szólítanak le.
Ha épp sietek valahova, és utánam jön a srác, hogy "olyan cuki vagy, nem akarsz a barátnőm lenni?", akkor arra nem nagyon tudok mit felelni, visszautasítom. Ha ücsörgök egy padon, és ebben a helyzetben próbálkozik, akkor sokkal több esély van. Legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!