Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki szeretne egy csinos lány...

Ki szeretne egy csinos lány friendzónájába tartozni?

Figyelt kérdés
Ismerkednék olyan pasikkal, akik szeretnének egy csinos nő barátja lenni. Csak barátzónába tartozásra gondolok. Semmi szex és semmi barátság extrákkal nem akarok! Párkapcsolati céllal tehát nem ismerkedek, már elegem van, hogy bulin mindenhol ismerkednének velem a pasik, UNALMAS!! Így inkább CSAK baráti céllal ismerkednék. (25L Budapest)
2013. jún. 22. 15:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Mit ér az hogyha jól nézel ki, amikor belül romlott, és öntelt vagy?
2013. jún. 22. 18:28
 32/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz dolog "friendzonájába" tartozni egy lánynak, de csak akkor ha nem csak csinos, de okos is.

Egyébként nekem vannak olyan lány ismerőseim, akik csinosak, de nem szexelnék velük. Csak mint barátok kedveljük egymást, néha találkozunk és beszélgetünk.

Azért nem jönnék velük össze mert már voltak kapcsolatban férfi barátaimmal ezért a tisztesség úgy kívánja, hogy tartjuk azt a bizonyos távolságot.

Ráadásul a csinos lányok friendzónájában még több csinos lány szokott lenni, ezért mindenképpen megéri.

üdv

25F Budapest

2013. jún. 22. 18:54
 33/35 anonim ***** válasza:

Drága cicafül :)

Ez nem egészen így működik, a "friendzone"-hoz is kell közös érdeklődés, közös hobbi. Vagy az időjárásról beszélgettek a "friendzone"-nal?

2013. jún. 22. 19:23
 34/35 anonim ***** válasza:

Nem érted....

Ha valaki hosszabb ideje már egyedülálló és lenne egy nő egy csinos lány, szerinted mi értelme lenne azzal ismerkedni meg vesződni hónapokig vagy évekig ha közben reménykedne de sosem lenne semmi.

Az ilyen ember társat keres párt nem pedig havert.

2013. jún. 22. 19:30
 35/35 anonim ***** válasza:

Én pl. havert is keresek, ha olyan.... (és ezt nem a külsőre értem)

A kérdező amúgy is túl fiatal lenne nekem párnak.

2013. jún. 22. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!