Ki szeretne egy csinos lány friendzónájába tartozni?
Figyelt kérdés
Ismerkednék olyan pasikkal, akik szeretnének egy csinos nő barátja lenni. Csak barátzónába tartozásra gondolok. Semmi szex és semmi barátság extrákkal nem akarok! Párkapcsolati céllal tehát nem ismerkedek, már elegem van, hogy bulin mindenhol ismerkednének velem a pasik, UNALMAS!! Így inkább CSAK baráti céllal ismerkednék. (25L Budapest)2013. jún. 22. 15:55
11/35 anonim válasza:
Én szívesen :D úgy sincsenek barátaim :D
12/35 anonim válasza:
Ha barátot keresel miért hangsúlyozod hogy csinos vagy? úgysem hiszi el senki
13/35 anonim válasza:
én benne vagyok írj de csak ha komolyan gondolod
14/35 anonim válasza:
Szia velem beszélgethetsz 16/F. Nekem úgysincs esélyem, szóval legyünk barátok ha akarod :D
15/35 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha nem zavar, hogy egy kis taknyos vagy
18/F
16/35 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha nem zavar, hogy egy kis taknyos vagyok
18/F
17/35 anonim válasza:
Pff nem.
Egy új ismeretlen nővel csak kapcsolatot akarnék barátnak már nem kell senki.
18/35 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Szánalmas, hogy hangsúlyozod, hogy csinos vagy (barátságban k*rv*ra nem számít), és frindzone-nak hívod, amit tipikusan olyan pasik szoktak emlegetni, akik akarnak valamit egy csajtól, de a csaj ezt nem viszonozza. Te talpnyalókat keresel, de max. prostinak vagy jó.
19/35 A kérdező kommentje:
18-as
Tény hogy mi nők szeretjük ha egy pasi akar tőlünk valamit, de sose kaphatna meg minket :)
2013. jún. 22. 16:11
20/35 anonim válasza:
Szerintem meg akarsz te szexelni, ha úgy alakul, csak nem akarsz eleve úgy ismerkedni, mert olyan vagy, mint a tyúk aki fut a kakas elől a tyúkólban, hogy ne nézzék qrvának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!