Ki szeretne egy csinos lány friendzónájába tartozni?
Figyelt kérdés
Ismerkednék olyan pasikkal, akik szeretnének egy csinos nő barátja lenni. Csak barátzónába tartozásra gondolok. Semmi szex és semmi barátság extrákkal nem akarok! Párkapcsolati céllal tehát nem ismerkedek, már elegem van, hogy bulin mindenhol ismerkednének velem a pasik, UNALMAS!! Így inkább CSAK baráti céllal ismerkednék. (25L Budapest)2013. jún. 22. 15:55
2/35 anonim válasza:
Sztem nincs olyan hülye...max ha már van b.nője
3/35 anonim válasza:
Semmi szex? Na, akkor én mentem is.
4/35 anonim válasza:
Küldj képet. Megnézném milyen szép vagy.
6/35 anonim válasza:
Akkor keress barátnőket. Mi bármit mondunk, ha tetszel, be akarjuk cserkészni a lompost.
7/35 anonim válasza:
Oksa, nekem mindegy, úgyis azt mondom majd a haveroknak, hogy megdugtalak.
8/35 anonim válasza:
Nekem meg elegem van a barátzónából, kösz nem.
9/35 anonim válasza:
Ha eleget fizetsz lehet szóba állok veled.
10/35 A kérdező kommentje:
1-es
Látod igen nincs elég fiú barátom, mindenki csak szexelni akar. Szingli vagyok, de jó egyedül, jobb így, szóval semmi szex.
2013. jún. 22. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!