Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt tényleg nincsenek szép/női...

Itt tényleg nincsenek szép/nőies biszex vagy leszbikus nők?

Figyelt kérdés

Én szépnek tartom magam,törődöm a külsőmmel,odafigyelek magamra,és ezt el is várnám egy másik lánytól...

Nagyon szeretnék egy ilyen lányt megismerni,vagy csak alkalmi kapcsolat. Írhattok nyugodtan,de a legjobb lenne,ha már képet is csatolnátok,mert már elegem van a csalódásokból...

Előny: Csongrád-megye,Bács-Kiskun,de budapesti is lehet,valahogy megoldanánk a távolságot,és idősebb és fiatalbb is lehet:)

18/l

2013. jún. 21. 22:14
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
és még hozzátenném, hogy az ilyen nagy mácsó báccsok ráröhögnek az emberre mert azt hiszik, hogy szexik vagy valami.. azt annyit látok, hogy középen nincs meg két foga!!!!!! esetleg ilyen pepitába van neki zongorásba fekete-fehér-fekete-fehér és a fehér se fehér mert sárga-.-
2013. jún. 24. 21:35
 22/32 anonim ***** válasza:

20-as: Akkor biztos rosszul csinálok valamit, mert rám egyik sem igaz a felsorolt tulajdonságok közül :)

18/L

2013. jún. 24. 22:03
 23/32 anonim válasza:
A kivétel erősíti a szabályt:)
2013. jún. 24. 22:18
 24/32 anonim válasza:

nagyon kevés ilyen leszbikus járkál pesten. persze vannak szépek, akik azt állítják magukról, hogy leszbikusok.. de ők szerintem inkább csak próbálgatják a dolgot, és nem veszik komolyan.

én 16 éves vagyok, és hosszú (festet) vörös hajam van. semmi pénzért nem lennék fiús :DD

a suli, ahova járok, szinte csak fiús leszbikusokkal van tele. ilyen az én szerencsém... :D

2013. jún. 24. 22:38
 25/32 anonim ***** válasza:
A kivétel erősíti a szabályt duma még mindig hülyeség.
2013. jún. 24. 22:41
 26/32 anonim válasza:

Egyáltalán mi a "lányos" pontosan? :D

Nekem pl. hosszú hajam van, és sokan nem tudják rólam az irányultságomat, de sosem sminkelek és nem szeretem a szoknyát. Bár a "sztereotipikus" rövidhajú leszbiknél lányosabb vagyok.

Apropó, szeretnék ismerkedni én is, ha van kedvetek írjatok! Budapesti vagyok, 21 és még nem nagyon mozogtam korábban leszbikus körökben szóval egy kis segítséget, kalauzolást szívesen vennék :D

2013. júl. 6. 20:14
 27/32 anonim válasza:
Bocsánat, amiért offololok, de... izé... nem kéne összetartanunk, vagy mi? 1 (igényes) futch
2013. júl. 7. 12:02
 28/32 anonim válasza:

olyan nőies leszbikus levelét várnám, akinek tényleg semmi hajlama nincs a fiúkra,szingli legyen, és akarjon kapcsolatot :D

18/L

2013. júl. 7. 12:20
 29/32 anonim válasza:
szerintem a lányosság nem a miniszoknyánál és a sminknél kezdődik, sem a műkörömnél. én sem rendelkezem egyikkel sem, mégis csajos vagyok...tehát ha rám néznek nem kell gondolkozni, hogy most mivan. ott kezdődik NÁLAM, hogy NŐ ruhákat hord...női osztályon vásárol egy boltban és nem pasin. hosszú haja van, és a mozgása sem egy pasiéra emlékeztet. a k*rvás lányok, akik "leszbik", az a másik rossz. szóval valahogy a középút a jó szerintem.
2013. júl. 7. 20:55
 30/32 anonim válasza:
Nőies,igényes,sportos alkatú,szép,19 éves pesti lány vagyok.Nem vagyok leszbikus,csak biszex és van barátom is,de nagyon izgatnak a SZÉP,NŐIES nők. :) Ha van itt ilyen esetleg,írhatna.
2013. dec. 3. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!