Itt tényleg nincsenek szép/nőies biszex vagy leszbikus nők?
Én szépnek tartom magam,törődöm a külsőmmel,odafigyelek magamra,és ezt el is várnám egy másik lánytól...
Nagyon szeretnék egy ilyen lányt megismerni,vagy csak alkalmi kapcsolat. Írhattok nyugodtan,de a legjobb lenne,ha már képet is csatolnátok,mert már elegem van a csalódásokból...
Előny: Csongrád-megye,Bács-Kiskun,de budapesti is lehet,valahogy megoldanánk a távolságot,és idősebb és fiatalbb is lehet:)
18/l
igényes, nőies, budapesti is vagyok, csak épp foglalt :D
azért írtam csak, hogy tudd, hogy valóban léteznek ilyen leszbik is :D
19/L
persze h vannak:)
csak kár h szinte mindig messze
én pl fejér megyei vagyok:D
Nekem is elegem van, hogy minden leszbi rövidhajú, buta, fogatlan, igénytelen és nincs humoruk-.-. Kivétel elég kevés van... :(
19/L
akkor még nincs veszve minden lányok!!:))
de tényleg mindig ez a próbléma...ha találkozol véletlen neten egy lánnyl aki gyönyörű,biztos h 213756km-re lakik tőled...
14-es vagyok. Annak aki kikérte magának:D:
Oké értem én, hogy nem vagy fogatlan meg buta meg amiket felsoroltam, de abból a felsorolásból legalább egy minden leszbire igaz!!! Teljesen depresszióba vagyok esve a leszbi "lányoktól":DD
Én meg pl. ezeket nem szeretem egy csajon... JA a másik véglet meg a r*banc... vagy az, hogy néha azért szeret sz*pni! hát grat:D ....szóval jól állunk:D ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!