Fiúk bejön az ilyen lány?
Ezeket is anyadeknak koszonheted
Nem tudok wowozni mert a gep nem vinne
Mert egy kalap sz.ar
Ezaltal a gepszereles is kizarva
Az okostelokat imadni
Ha egy van.amit minimum 2 evig kell megtartanom akk nincs imadat
Ezt a s.zar alcatel ot995 ot is meguntam mar reg lecserelnem
Vennek az usabol telot de ez a sz.ar garancia
Smart tvm sincs mert anyam kib.aszna az utcara azzal eggyut hogy ilyen fa.szsagokra koltom a penzt ahelyett hogy q nyelvtanarra bas.nam el
Egy retro mocim van egy simson star 4/2 es 67 es retro
De most csopog belole a benzin mert sz.ar a tomites egy helyen
Igy nem tudok illegalisan motorozni( nincs penz jogsira)
S a telot is en vettem azert is lebaszott apam hogy elvertem ra 54 et
S semmi pentem nem maradt mert a tobbi par SZAZEZRET elvettek mert az a csalad penze nem az enyem kell a csaladnak amugy se en kerestem hanem szulinap ballagasra kaptam
Es azt a ku.rva penzt sosem fogom latni mert el kellett b.aszni a 21 eves retek volkswagen passatunkra amit utalok mert olyan ronda az a szin hogy 3 km rol ki lehet szurni
A sotet metal ezust fekete sima ezust egyszeru szinu kocsikat kedvelem
Szal szar itt az elet
Meg anyamek 200 eves regi kora
A hatat nem modernizaljuk mert ez a fos igy szep
erre az uncsimeknal a szulok kb ugyan anyi evesek es megis modernek
Bar ok tanultak azert amit elertek anyamek meg nem
Szal becsuld meg a szuleid hogy minden sza.rt meg kapsz
Minden sz.arert meg kell dolgoznom semmit penzert mivel diakkent s.zart se kapok
Probalnek elokelobbb retegbe kerulni de rohadt nehez
Szal utalom a fiatal koromat
Aki tud simson tomitest ocson vagy ingyen.az irjon :)
Boccs a szovegelesert de kijott belolem
Fesztivalozni se tudok mert mar ido sincs megkeresni ra a penzt
Meg melo sincs
Sz.ar az elet
Ha egyetem utan nem lesz jobb akk irany a lanchid fel a hid lancanal a lepcson es fejjek a dunaba hatha kitorik a nyakam vagy egy orveny elkap oszt megfulladok
Ezek alapján nem lehet megítélni, hogy bejön-e.
Amúgy nem írtad, hogy a One Direction-t is utálod.
Atyaég, így elk*rvult a mai fiatalság?
A Wow még egy dolog (bevallom, sose játszottam vele), az pedig rendben van, hogy utálod azt a kis műb*zit.
De mi az, hogy a "hülyülés" a mindened? Odasz@rsz a pláza közepére fényes nappal? Vagy csak fejhangon visítozva vihogsz az IQ fighter barinőkkel mindenféle apróságon?
És az okostelók is a mindened? Manapság már tényleg elég durva dolog 10 percet kibírni internet nélkül, mert mi van, ha valami történik a f@szbukon és nem lájkolod... Vagy pedig csak másnap tudnád kiposztolni egy lepra diszkó budijában tükörből készített, pucsítós képeket. Szörnyű lenne!
Ez alapján eléggé egy konzumidióta lehetsz (ha nem értenéd a kifejezést: agymosott vásárlórobot, aki csak a pénzét szórja, mert az életben csak az számít neki, hogy az ájfon 4et lecserélje egy ájfon 5-re, mert 0,2cm-rel nagyobb a kijelzője, de amúgy u.azt tudja.)
25F
Szeretnél ismerkedni ezen az oldalon? Hova valósi vagy?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!