Egyetemista lányok, ennyire rossz a felhozatal a suliban?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból regisztráltam egy társkereső oldalra. 7 lánnyal (20-23 évesek) váltottam levelet, mindegyikük egyetemista. Nyilván azért írtam nekik, mert tetszenek, szóval egyáltalán nem értem, hogy egy szép lánynak miért kell interneten próbálkoznia, amikor az egyetemen 100 meg 100 ajánlatot kaphatnak akár naponta is.
Vagy csak égónövélesre használják az oldalt?
2013. jún. 20. 11:55
11/13 anonim válasza:
Igazad van :D Arra nincs mentség :D
12/13 anonim válasza:
Ezek a lányok általában azért regisztrálnak társkeresőre, hogy növeljék az önbizalmukat. Nehogy azt hidd, hogy a társkereső oldalak tele vannak kétségbeesett, rendkívül kedves és megértő lányokkal. Számtalan olyat láttam már regisztráció nélküli társkeresőkön, hogy a lány odaírta, nem akar kapcsolatot. Egy olyan oldalon van mégis fent, ahol kapcsolatot keres az emberek 90%-a. Szerencsétlen férfiak rájuk írnak, próbálnak udvarolni neki a cybertérben, ami növeli az önbizalmukat, majd szépen lekoptatják az illetőt, ha megunták. Egyébként meg az egyetemista lányok a legválogatósabb "kaszt", előadják a szemérmetes szűz kislányt, holott buliban, kis pia mennyiségére már meg is fekszenek. A pórnéppel nem nagyon állnak szóba, a média által divatosnak kikiáltott rózsaszínpólós, tizenkettő egy tucat srácok a menők. Én is egyetemet végeztem, nekem ezek voltak a tapasztalataim.
13/13 anonim válasza:
Én másodéves főiskolás lány vagyok, és a barátom pedig most érettségizett! :) Nem, nem vagyok csúnya és lehetetlen lány, sokan próbálkoznak az én sulimon belül is, de én ebben a srácban találtam meg azt, amit keresek (és ezek nem feltétlenül külső adottságok) :)
Bocsi, ha nem pont a kérdésre válaszoltam, csak gondoltam elmesélem, hogy akad ilyen is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!