A csajok miért kegyetlenkednek a rendes fiúkkal, hogyan lehetnék rossz fiú, hogy ne tudjanak többet ártani nekem a lányok? A rossz fiúk, akik csúnyák, ők hogy csinálják, hogy a lányok még sírnak is miattuk, mert annyira akarják őket?
jaj bántanak a zsófikáék meg az ilikéék tanárnéni nyenyenye
Najó fiúk elég volt h mindenki sír
Ne élj facebookon hanem mozdulj ki
"rossz fiúk, akik csúnyák"
Azt hiszed nekik több barátnőjük van? Manapság b**inak, de legalább félig nőnek kell kinézned hogy labdába rúghass. Elmúlt az az idő amikor a nőknek férfi(magyarul rosszfiú) kellett.
Ma az a rosszfiú aki apuci kocsijából kiszállva odanyög egy ilyet a lánynak: "hééé,jó vagy nálam".
Az igazi rosszfiúk meg "fúúúúj, ezek nem márkás cuccokat hordanak." és "fúúúj, nem hajlandó eltartani, pedig nekem igényeim vannak(műköröm,érted, az mióta igény? :D Szánalom."
utána meg sírnak hogy nincsenek igazi férfiak. Az igazi férfi nem fog elvinni plázázni egy nőt. Egy férfi alapból köp egyet pláza szó hallatán.
-----------
te meg kapd össze magad, kit érdekel hogy egy téged alapszinten nem ismerő h***e p*csa mit mond? Ha rám azt mondja valaki hogy csúnya vagyok, annyi a válaszom: "ki vagy te hogy véleményt mondasz másokról?"
Tudom miről beszélsz :)
Szerintem vagy szépen fokozatosan kezdj te is "elhomokosodni" mint a többi "fiú", vagy (amit ajánlok), fogadd el, hogy te egy normális ember vagy és próbáld meg lesz*rni azokat a szemét k*vákat! Tudom, hogy nehéz mert velem is ugyan ezt csinálják, csak velem még a fiúk is és én még egy lánynak se tetszettem szóval egy teljes genetikai elsz*rt hulladéknak tartom magamat (De ez lényegtelen). Szóval próbáld meg elengedni a füled mellett amit a mai tinipics*k mondanak, mert te is tudod, hogy nincs igazuk, és a világban a hozzád hasonló rendes emberből van kevesebb, úgyhogy maradj ilyen és SOHA ne akarj másra hasonlítani! :) (Bocsi a sok csúnya szó és a hosszú szöveg miatt :D)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!