Olyan, mintha mindig annak szurkolna, hogy nekem rossz legyen, miért?
Például most vizsgáztam, hazaugrottam valamiért utána (aztán eredményhirdetésre vissza) és felnéztem facebookra, fent volt, és kérdezte, hogy sikerült, mondtam, hogy jól, biztosan meg van. Erre ő csak hajtogatta, hogy nem biztos, amíg nincs bizonyítvány, addig bármi lehet. Nem hogy megdicsért volna, mondtam, hogy biztosan meg van..( ha nem lett volna mondják gondolom, vagy húzatnak póttételt)
Ez most így ami a legrosszabbul esett (ja a végén nem is kérdezte meg lett-e, tehát már akkor is tudta, amikor először haza jöttem, akkor miért hajtogatta, hogy nem biztos.. ?)
De mindenben ilyen, keresi mindennek a negatív oldalát. Úgyse mész ide-oda, a hajamra is mondom, hogy milyen hosszú már, ő meg, hogy csak a vállam alá ér kicsit, a színére is barnát mond, amikor mindenki szerint szőke. (jó ezek apróságok, csak furcsa, és kedv rontó.. :D )
20 évesek vagyunk, ő fiú, akivel ismerkedem, 8 hónapja ismerem, de egyenlőre csak barátkozunk.
Nem tudom mennyi önbizalmam van, szerintem átlagos, nem vagyok nagyképű, az biztos. Írtam neki, hogy milyen negatív, azt írta nem az, csak ne bízzam el magam.
Ha az lennék is (pedig nem vagyok) akkor sem ilyen témában kéne az önbizalmamat csökkenteni.
De akkor ez szándékos vagy ösztönös? Mert alapból így áll mindenhez, nem csak hozzám.
És mit csináljak ezzel, hogy ne legyen ilyen? Persze eddig sem hagytam magam, nem adtam neki igazat, és visszaszóltam meg ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!