Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőn többnyire miért...

Társkeresőn többnyire miért pont a kevésbé szép lányoknak jövök be?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nálam is ezvan :D nem szoktam lenézni az embereket, de tényleg olyan bányarémek jelzik h tetszek nekik.. :D és nem tartom magam rondának, bár még igyekszem tovább javítani külsőmön.
2013. jún. 19. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
qrzy hidd el, lehet, érzés alapján, de az még nem jelenti azt, hogy a párkapcsolat is jól fog működni
2013. jún. 19. 23:42
 13/13 anonim válasza:
Azért mert társkeresőkre leginkább csak a ronda, átlagon aluli lányok regisztrálnak társkeresés céljából...aki jó csaj, annak biztos írnak mondjuk facebookon napi 20szor legalább, szóval ők inkább csak azért vannak fent, hogy mutogassák magukat, szerezzenek mondjuk egy kis plusz önbizalmat vagy csak simán unaloműzésből...én is kipróbáltam egy netes társkeresőt és hát őszínte legyek semmi értelme nem volt
2013. jún. 23. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!