Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem vonzódnak a fehér,...

Miért nem vonzódnak a fehér, magyar lányok az északi típúsú fiúkhoz, a média miatt lettek vonzóbbak a néger, arab, ázsiai, latin fiúk, vagy ez mindig is így volt?

Figyelt kérdés
Én világosbarnás, néhol szőkés hajú, zöldeskék szemű, viláogs, fehér bőrű srác vagyok és tapasztalom, mennyire nem bejövős a fajtám a mai magyar, fehér lányoknál. Csak nem értem miért van ez így, miért baj az, ha egy fiúnak igazi fehéer bőre van, talán menjek el szolizni, vagy az a baj, hogy nem néger barna szemem van, esetleg a hajam a gond, hogy nem fekete, mint egy négernek, ázsiainak, latinnak, arabnak? Vagy mindezek együtt?
2013. jún. 19. 21:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
78%
En elek-halok az eszaki-tipusu ferfiakert, ugyhogy ne altalanosits. :)
2013. jún. 19. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a barna hajú és szemű pasik,másnak meg a skandináv típus a zsánere.Durván általánosítasz,és ostobaságokat beszélsz.
2013. jún. 19. 21:38
 13/18 A kérdező kommentje:
Valakinek? Épp ez a baj, hogy egy kezemen megtudnám számolni hány lánynak tetszettem külsőre, persze, ha egy néger vagy egy éjjel-nappal budapest kristóf lennék bárkit megkaphatnék. -.-
2013. jún. 19. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem! Én is a fehér bőrű fiúkhoz vonzódom, bele sem gondoltam még, milyen lenne sötétebb bőrűvel lenni. Nekem is volt már világos hajú, kék szemű pasim! Tényleg ne általánosíts, lehet, hogy a személyiséged miatt nem akarnak veled járni.
2013. jún. 20. 10:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A média a rasszkeveredést támogatja.
2013. júl. 14. 08:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem értem, hogy a barna szemet és a fekete hajat miért a négerekkel társítod, a magyar lakosság jelentős része ilyen adottságokkal bír.

Én is fekete hajú, fekete szemű, fehér bőrű férfi vagyok, és az őseim Izlandról származnak. Ja várjál, te a debreceni srác vagy, mi? Bocs, nem szóltam.

2013. júl. 20. 12:35
 17/18 anonim válasza:

Az az igazi skandináv-típus a gyengém.

Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

2013. júl. 29. 17:25
 18/18 anonim válasza:
Azért menő feketete tetvekkel lenni a csajoknak mert szeretik szétb....@5z@tni magukat ezekkel
2014. jún. 11. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!