Mi a véleményetek a barátnömről?
Bakker! Te se jártál be fogalmazás órákra se irodalomra se nyelvtanra. Nem tudom hogy terveznék-e komolyat egy olyan lánnyal aki annyira sem igényes magéra hogy megtanulja hogyan kell megfogalmazni egy ilyen kérdést. A nyelvi készségeid kb egy általános iskola 5-es szintjén lehetnek.
De jóindulattal gondolhatnám hogy 12 éves vagy csak kimaradott, de még úgy is túl fiatal a fészbúkos agysejt pusztításhoz.
Nem tudom hogy melyik fiú fog majd maradéktalanul tisztelni ilyen képességekkel.
Ha nem vagy magyar anyanyelvű akkor persze az egészet visszaszívom:
A barátnőd nem igazén kedves. Versenyezni próbál veled de közben átgázol rajtad pedig barátnők vagytok. Ezt így meg is mondhatod neki. Szégyellheti magát hogy nemcsak hogy ennyire sz@rik a te érzéseidre de még direktben cseszeget is vele.
Vagy csak egyszerű mint a faék és nem esett le neki hogy neked kell az a srác.
30F
tegnapelőtt 21:35
Magadra legyél igényes! Az hogy hogyan nyilvánulsz meg rengeteget elárul rólad!!
Akinek az érékrendjében a fészbúkos időpocsékolás és a semmiről nem szóló értelmetlen csetelgetések előbbrevalóbbsk minthogy elérjen egy alap műveltségi készségszintet, az nem tudom milyen ember lehet, de nem sok érdekeset vagy felemelőt néznék ki belőle.
Ez nem sértegetés!!!
Az irodalom a fogalmazás és a nyelvtan megtanít jól és szépen kommunikálni és megismertetni magadat valamilyen szinten másokkal. Akár állásinterjúról, akár párkeresésről, akár bolti vásárlásról van szó!!!
Az egyik gon pl az írásoddal (mindamellett hogy erős megrükünyüdésre ad okot) az hogy nem is igazán érthető! Nagyon kusza.
A választ pedig megírtam. Most rajtad áll mit kezdesz a mérgeddel.
Igaza van az egyik válaszolónak:
amellett, hogy a barátnőd látta meg előbb a pasit, ő volt az, aki bátor volt, és felvette vele a kapcsolatot, nem te. És miért, mert látja rajtad, hogy szemeztél a pasival, rögtön mondjon le róla, ha úgy érzi, hogy neki van esélye nála? Egy szemezés kb semmit sem jelent. Viszont ha megmondtad volna neki... Meg kell beszélni, nincs mese. De ha a kérésed ellenére is összejön a fiúval, neked akkor is el kell fogadnod a döntését, és jó barátnőként túltenni magad a dolgon. Ő volt a gyorsabb és okosabb, itt mást nem tehetsz. És egy fiú miatt összeveszni a barátnőddel... hát, röviden szólva is butaság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!