Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan támadóak az...

Miért olyan támadóak az emberek, ha emiatt nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem lehet a korombeli lányok között olyat találni, aki el tudná fogadni, hogy fiatalabbnak nézek ki tőle, illetve nem képes vonzódni egy ilyen sráchoz, mert nekik a nagy darab idősebbnek kinéző, fiúk kellenek. Igen, sajnos genetika, alacsonyak az őseim én is alacsony lettem, ráadásul anyagcserém is nagyon gyors, így vékony, alig 50 kilós vagyok és kb. 165-168centi magas. Így érthető, ha inkább jövök be egy 14 éves kislánynak, tapasztaltam már, mint egy korombeli felnőtt lánynak, akik kisfiúnak meg öcsinek neveznek. De persze én vagyok a nyomi meg a béna, mert nem tudok a saját korosztályomban becsajozni, amikro a csajok többnyire meglátnak és esélyt sem adnak lekoptatnak. Én meg minek erőlködjek. Nem akarok pedofil lenni, de most már ott tartok, hogy egy rendes, jófej 14 éves lánnyla is összejönnék. Én is vágyom egy párra, a boldogságra, annyi csúnya ember megkaphatja, csak, mert nagy tömegűek vagy magasak, akkor én nekem miért nem járhat a boldogság, egy kedves barátnő?

2013. jún. 19. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy erős borosta segített.
2013. jún. 19. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert hány éves vagy amugy?
2013. jún. 19. 17:36
 3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a 14 éves kislány jön be neked inkább, mint a korodbeli felnőtt lány. Vékony jégen táncolsz. Ne akarj más lenni, mint ami vagy és a korodbeliek sem azt észrevételezik majd rajtad, hogy milyen a külsőd. Ne azért akarj férfiasabbnak, felnőttebnek tűnni, hogy elfogadjanak és szeressenek.
2013. jún. 19. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ha találsz normális, a koránál érettebb 14 éves lányt, akkor megfontolandó, tényleg.

2013. jún. 19. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, megnyugtatlak nem vagy egyedül. Én is ilyen alkat vagyok, és apám is ilyen volt. Néhány tény a családomról: apám most 52 éves, negyvennek alig néz ki. 24 éves koráig a kutyának nem kellett, akkor megismerkedett a 17 éves anyámmal, aki egyébként még most is elég jó nő. 28 éve vannak együtt.

Ne add fel! Eljön a mi időnk is! Addig pedig építs karriert! És sz@rd le a kigyúrt bunkókat.

2013. jún. 19. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
alcsonyak az oseim - valahogy megis ok osszejottek
2013. jún. 19. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!