Fiúk! Nektek ez bejön?
Figyelt kérdés
ha egy lánynak nem a "normális" tinilányos stílusa van, nem a legdrágább ruhákban jár vagy éppen nem pop zenét hallgat. nektek bejönne egy olyan lány aki inkább rock, metal zenét hallgat, hosszú vörös haja van, s fekete ruhái vannak. csak azért kérdezem mert nekem sosincs pasim..:/2013. jún. 19. 14:28
12/19 anonim válasza:
De ez tök jó, bírom a rockerbukszákat :)
Egyik csajom, szegényem, anynit tudott, hogy szeretem a rockzenét, eljött bulizni, totál bekészülve haverral benyomtunk Megadethet, Metallicát, ilyesmiket :D :D
szegényem meg csak lesett, azthitte, hogy a Tankcsapda a legkeményebb :D :D
13/19 anonim válasza:
Kill it, kill it with fire.
Van egy ilyen osztálytársnőm, ronda, mint a bűn, neki sem lesz soha, de ő nem is igazán fürdik. xD
14/19 anonim válasza:
Én IMÁDOM! az ilyen lányokat! Téged is SZERETLEEEEEEK!!!
15/19 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. ne nézzetek kérlek ribancnak hogy "minek neked pasi?még csak 14 vagy.!!!!" mindenki azt mondja hogy szép vagyok de nagyon erős az önkritikám..
2013. jún. 19. 22:21
16/19 anonim válasza:
egy kép sokat segítene... amugy tudnád mióta keresek egy ilyen lányt vörös haj rock zene kivánni se tudnék jobbat
17/19 anonim válasza:
Nekem pont ilyen barátnőm van, pedig előtte nem néztem meg a vöröseket, a fekete ruhákhoz meg nagyon is jó a vörös haj :D
18/19 anonim válasza:
Basszus hol voltál mostanáig? az eddig megtudottak alapján nálad jobbat keresve se találnék. Ha esetleg van kedved ismerkedni írj egy üzit.
19/19 acelsziv válasza:
HAHAHAHA!!!
No, kérdező!
Itt vannak a jelöltek.
Sok sikert, kislány :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!