Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőn bejön egy csaj,...

Társkeresőn bejön egy csaj, hogy kezdjük?

Figyelt kérdés

Noshát, társkeresőn tetszene egy lány, hogyan kezdjük? Ilyesmi szöveget irhatok, hogy "szija, szép vagy, meg tudunk valahogy élőben ismerkedni?" tehát, hogy lássa, hogy komolyak a szándékaim, és még ne legyen tolakodós, de ne legyen olyan "csettintős, hé kutya gyeride".

Sajnos nem tudom, hogyan adjam át a szándékaimat pontosan :(

2013. jún. 12. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell kitalálnod, nehogy már mi mondjuk meg helyetted, hogy milyen levelet írj. Magadat kell adnod, ha írnék neked egy levelet és azt küldenéd el, az nem te lennél. És hidd el, pár beszélgetés után észrevenné ezt a csaj. Úgy hogy írj csak magadtól egy szép kis levelet. Ennyi kreativitásodnak kellene lennie!
2013. jún. 12. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog lesz. Én már rengeteg lányra ráírtam, mindegyiknek más, személyre szabott üzenetet. Mondhatjuk hogy kísérletezgetek, mi tetszik nekik. Ennek ellenére 10 lányból jó, ha 1 visszaír. Komolyabb ismerkedés pedig szinte csak azzal alakult ki, aki rámírt, vagy bejelölte, hogy tetszem neki.
2013. jún. 12. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
van kreativitásom, csak nem akarom elijeszteni.
2013. jún. 12. 16:22
 4/4 anonim válasza:
Írj helyesen mert egyébként hülyének látszol!
2013. jún. 21. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!