Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan adjam tudtára cseten...

Hogyan adjam tudtára cseten keresztül, hogy bejön nekem?

Figyelt kérdés

most, hogy nincs suli nem találkozunk, nem tudok vele szemezni stb.

amikor ír facebookon, akkor kéne rávezetnem, hogy tetszik nekem. de hogyan? elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren 17/L

köszönöm:)

2013. jún. 16. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
írj kétértelmű dolgokat,aminek az egyik jelentése az h tetszik neked.:) Vagy egyszerűen dícsérd meg FB-on a képét. De ha elhívod talizni,akkor sztem abból sejteni fogja már,h bejön neked. Vagy ha utalgatsz rá,h találkozhatnátok.
2013. jún. 16. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Küldj neki szivecskét és ird meg hogy hiányozni fog a nyáron. Illetve irhatsz a képéhez kommentet hogy "aranyos" vagy ilyesmi.
2013. jún. 16. 01:47
 3/5 anonim válasza:

írj neki annyit hogy: tetszel. mostani pasim is ezzel kezdte első beszélgetésünket cseten és már másfél éve együtt vagyunk :) veszteni valód nincs, ha kellesz neki akkor úgy is össze jöttök. ha meg nem kellessz legalább kiderül.

19/L

2013. jún. 16. 09:18
 4/5 anonim válasza:
Cseten sehogy, találkozz vele személyesen, úgy ismerkedj!
2013. jún. 16. 16:56
 5/5 anonim válasza:
én is a célozgatásra szavazok, de csak ha intelligens a pasi... volt már, hogy célozgattam, és nem esett le neki.:DD 15/L
2013. júl. 1. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!