Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kellene folytatnom?

Hogy kellene folytatnom?

Figyelt kérdés

szóval most leirom mi is a helyzet..vad idegen lány ráirok

én :- szia nemzavarok?

ö -szia.. nemzavarsz

..

és itt már el lehet kezdeni kérdezgetni töle hogy miujság mit szeret csinálni ?? mert végülis teljesen idegen

én úgy érzem mintha még hiányozna valami a köszönés és a kérdezgetés között...

2013. jún. 19. 12:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

nem az, hogy nem érdekel semmi róla csak 1 kicsit úgy érzem, mintha túl korai lenne ez a kérdezgetés amikor még nem is ismerem.. bár lehet én tévedek... nekem még az első alkalom lenne és nincs benne nagy tapasztalatom sőt semmi ...

( a helyesírást inkább hagyjuk aki csak kötegszik az töltse el máshol unalmas perceit )

2013. jún. 19. 12:58
 12/15 anonim ***** válasza:

szia! a mesélj magadról az béna kérdés!

kétszer voltam fönt egy chates oldalon, és mindenki ilyen hülyeségeket kérdez. a nem zavarok az megint egy gyagya kérdés.

valami eredetibbet kérdezzél. egyetlen fiú volt eredeti a kb. 40-ből, akivel chateltem. a maradék 39 mind ugyanazt mondta, ugyanazt kérdezte.

a mit csinálsz, mivel foglalkozol megint olyan elcsépelt. ezt sokadik kérdésnek kell föltenni.

2013. jún. 22. 23:16
 13/15 A kérdező kommentje:

pontosan erről beszélek kedves utolsó..

és szabad tudni mit mondott az a 1??

mert én is úgy érzem hogy ha ráírok 1 idegenre nem azonnal lehet kérdezgetni a munkájáról meg amit szeret stb stb....

ez is jó de majd ez később van és e között meg a köszönés között nekem valami még hiányzik de mi??

2013. jún. 23. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:

szia! már nem emlékszem pontosan mit írt. de arra emlékszem, hogy úgy kezdte, hogy szia, pasizgatsz? vagy valami ilyesmi. vicces volt. és utána is valamilyen vicces stílusban folytatta. úgy írt, mintha már régóta ismernénk egymást. aztán felmerült valami téma, és azon elkezdtünk vitatkozni, de azt is valahogy olyan könnyedén csinálta.

és végig rendszeresen bókolt, hogy én biztos szép vagyok, meg hogy milyen jó fej vagyok, meg hogy most kifogta a legaranyosabb lányt, meg nem tudom, tehát valahogy végig fenn tudta bennem tartani azt az érzést, hogy én egy 100%-os nő vagyok, aki egy 100%-os férfival chatel. nagyon tudott az illető, és belőlem is ki tudta hozni a legjobb oldalamat. igaz, ez csak egy chatbeszélgetés volt egy idegennel, de szerintem az egyik legjobb beszélgetés volt életemben, ami férfival volt, annyira jól éreztem magam közben.

2013. jún. 23. 17:40
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segitettél...
2013. jún. 23. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!