Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Budapesten vannak normális...

Budapesten vannak normális csajok?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, de akiket így megismertem, meg elég gyakran hallottam, hogy tele van ilyen könnyűvérű csajok, hogy nem is ismer már is ágyba viheted, vannak olyan csajok itt, akik nem ilyenek?

2013. jún. 19. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

A probléma az, hogy nem járok el igazán túl sok helyre. Ezelőutt voltam párszor kocsmákban és diszkókban, de rá kellett jönnöm, ezek nem az én világom.

Van olyan együttes, amit szeretsz? Járj el koncertekre, sportolni-hátha van ezeken a helyeken neked valól lány és még az érdeklődési körötök is megegyezik.

Ha gondolod, írj privátot, szívesen beszélgetek!

Sok sikert! :-)

2013. jún. 19. 10:59
 12/14 A kérdező kommentje:
utolsó, fiú vagy vagy lány, mert nemtom, hogy szólítsalak meg, egybként szivesen beszélgetek
2013. jún. 19. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Valószinüleg csak nem veszed észre öket, vagy kinézet alapján egyböl elítèled :/

Èn most tudtam meg hogy egy csomóan meg se mernek szólítani (új társaságba kerültem), pedig nem adtam rá okot, aki odajött, kedves voltam vele, ès most is jóban vagyunk...

Csak mindenkinek adni kell esélyt, hogy rendesen megismerd :)

L

2013. jún. 19. 11:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem ítélek el egy lányt sem, akárhogy öltözik,milyen a stílusa, vagy milyen szép csak hát, ha oda kéne mennem egy lányhoz le is blokkolnék, és szinte mindenkitől ezt hallom, hogy az ilyen lányok komolytalanok :S
2013. jún. 19. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!