Budapesten vannak normális csajok?
Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, de akiket így megismertem, meg elég gyakran hallottam, hogy tele van ilyen könnyűvérű csajok, hogy nem is ismer már is ágyba viheted, vannak olyan csajok itt, akik nem ilyenek?2013. jún. 19. 09:59
1/14 anonim válasza:
vannak, csak elvannak veszve a fennt említett csajok sokaságában.
2/14 A kérdező kommentje:
és a normális csajokat hol lehet megtalálni?
2013. jún. 19. 10:01
3/14 anonim válasza:
Persze, mindenhol vannak ilyen lányok :) csak nem mindegy, hogy merre keresgélsz
4/14 anonim válasza:
Persze hogy vannak ilyenek, én is ilyen vagyok...
5/14 anonim válasza:
A normálisakat, inkább ismeretségi körből, de igazbából bárhol lehet találni, csak megkell tudni különböztetni őket. (Mert meglehet külsőre mindenképp)
6/14 anonim válasza:
Szerinted egy 2milliòs városban nincsennek normális csajok??
Persze hogy vannak, csak keresni kell! (nem társkeresö oldal!)
Ha találsz próbálj kapcsolatot kialakítani!
7/14 A kérdező kommentje:
10:01 mint a hozzád hasonló csajokkal hol lehet ismerkedni, mert eddig egyetlen normális csajjal sem találkoztam mióta pestre költöztem
2013. jún. 19. 10:04
8/14 anonim válasza:
Nem feltétlen a kocsmákban/discokban. Ha látsz egy normális lányt, akkor simán leszólíthatod az utcán is. Benne van a pakliban, hogy elküld. Na és? Legalàbb megpróbáltad!:)
10:01 voltam
9/14 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy nem jársz el sehová sem!
10/14 A kérdező kommentje:
1 hónapja lakok itt, se haverok semmi, hova járhatnék el?:S
2013. jún. 19. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!