Lányok laknátok önellátó kis tanyán egy csendes helyen?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 16:37
11/20 anonim válasza:
9-es válaszoló, ha ÖNELLÁTÓ vagy akkor magadnak csinálod az ételt és nem eléd rakják!!! Meg kell érte dolgozni. Egyébként izgalmas lehet.
12/20 A kérdező kommentje:
16:42 Én értelmes ember vagyok, és pont azért mennék tanyára, hogy a hasonló gondolkodású embereket, aki lenézi a másikat elkerüljem. Úgy látom mindenki a bulizásnak él és nem a nyugalomnak stresszmentes életnek.
2013. jún. 17. 16:49
13/20 anonim válasza:
Én igen. Persze csak ha lenne társaságom, és nem az egész életem a dolgozásról szólna.
14/20 anonim válasza:
Önellátó tanyán nem hiszem, de erdőben egy kis házban igen. Nem foglalkoznék semmivel és senkivel csak élnék ott a macskáimmal mint egy erdei remete, nyugalomban.
15/20 anonim válasza:
Hitelproblémák miatt majdnem tanyára kényszerültem. Ívóvíz nem volt, csak fúrt kút, ami nem volt biztonságos. 300 eft-ból új kutat fúrtak volna. Az egész tanyát körbe kell keríteni, ha nem akarod hogy kiraboljanak. Bandák akik kirabolnak megölnek még mindig vannak. Tanyát myx hétvégi háznak!
17/20 csincsilla000 válasza:
el tudnám képzelni magam egy ilyen helyen.Szeretem az állatokat,bár kertbe nem hiszem hogy dolgoznék :D :D Szeretem a nyugis helyeket :D Még bármi megtörténhet ,lehet hogy egyszer egy tanyán fogok lakni :D
18/20 anonim válasza:
Az önellátás bizonyos szempontból engem is érdekel, szeretek növényt termeszteni, és azt főzni amit én termeltem. De azért még nem zárkóznék el a külvilágtól - pedig magamnak való ember vagyok. Az nagyon extrém lenne.
19/20 anonim válasza:
Ha egy olyan emberrel kéne ott lennem, akit életem párjának gondolok, szerintem igen.
20/20 anonim válasza:
Úgy látom mindenki a bulizásnak él és nem a nyugalomnak stresszmentes életnek.
Pontosan. Én ÉLNI akarok de úgy igazán, mielőtt meghalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!