Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok laknátok önellátó kis...

Lányok laknátok önellátó kis tanyán egy csendes helyen?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es válaszoló, ha ÖNELLÁTÓ vagy akkor magadnak csinálod az ételt és nem eléd rakják!!! Meg kell érte dolgozni. Egyébként izgalmas lehet.
2013. jún. 17. 16:48
 12/20 A kérdező kommentje:
16:42 Én értelmes ember vagyok, és pont azért mennék tanyára, hogy a hasonló gondolkodású embereket, aki lenézi a másikat elkerüljem. Úgy látom mindenki a bulizásnak él és nem a nyugalomnak stresszmentes életnek.
2013. jún. 17. 16:49
 13/20 anonim válasza:
Én igen. Persze csak ha lenne társaságom, és nem az egész életem a dolgozásról szólna.
2013. jún. 17. 16:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Önellátó tanyán nem hiszem, de erdőben egy kis házban igen. Nem foglalkoznék semmivel és senkivel csak élnék ott a macskáimmal mint egy erdei remete, nyugalomban.
2013. jún. 17. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Hitelproblémák miatt majdnem tanyára kényszerültem. Ívóvíz nem volt, csak fúrt kút, ami nem volt biztonságos. 300 eft-ból új kutat fúrtak volna. Az egész tanyát körbe kell keríteni, ha nem akarod hogy kiraboljanak. Bandák akik kirabolnak megölnek még mindig vannak. Tanyát myx hétvégi háznak!
2013. jún. 17. 17:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Isten ments!
2013. jún. 17. 17:14
 17/20 csincsilla000 válasza:
el tudnám képzelni magam egy ilyen helyen.Szeretem az állatokat,bár kertbe nem hiszem hogy dolgoznék :D :D Szeretem a nyugis helyeket :D Még bármi megtörténhet ,lehet hogy egyszer egy tanyán fogok lakni :D
2013. jún. 17. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Az önellátás bizonyos szempontból engem is érdekel, szeretek növényt termeszteni, és azt főzni amit én termeltem. De azért még nem zárkóznék el a külvilágtól - pedig magamnak való ember vagyok. Az nagyon extrém lenne.
2013. jún. 17. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha egy olyan emberrel kéne ott lennem, akit életem párjának gondolok, szerintem igen.
2013. jún. 17. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Úgy látom mindenki a bulizásnak él és nem a nyugalomnak stresszmentes életnek.

Pontosan. Én ÉLNI akarok de úgy igazán, mielőtt meghalok!

2013. jún. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!