Hogyan ismerkedhetnék, ha szociális fóbiám van?
Figyelt kérdés
20f2013. jún. 17. 14:32
11/15 A kérdező kommentje:
Mostanában nem fogok ilyesmi helyzetbe kerülni :/
2013. jún. 17. 14:55
12/15 anonim válasza:
Az első lépés az, hogy ne gondolkozz azon, hogy milyen kínos szituációkba kerülhetnél vagy ha már belekerültél, akkor ne agyalj rajta. Én is miután erről leszoktam már minden sokkal könnyebben ment.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolkozom ilyenen. A szituációkat csak én érzem kínosnak, vagy ha valójában is az, akkor is csak a fejlődésemet szolgálja.
Csak nincs hova kimozdulnom :/
2013. jún. 17. 15:14
14/15 anonim válasza:
pszichológus segíthet ezen, de akár te is magadon
Brian Tracy -Phoenix szemináriumot hallgasd meg a youtube-on, nekem segített bár nem voltam durván szocfób csak picit
15/15 A kérdező kommentje:
Igazán nem kaptam olyan választ, ami segíthetne, csak olyanokat, amit eddig is tudtam. Mit csináljak? :(
2013. jún. 17. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!