Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedhetnék, ha...

Hogyan ismerkedhetnék, ha szociális fóbiám van?

Figyelt kérdés
20f

2013. jún. 17. 14:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
félsz a facebooktól én is olyan ijesztő
2013. jún. 17. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

üdv a klubban:D

hát, én bedobom magam a mélyvízbe, nehézkesen, de azért megy

2013. jún. 17. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
habár én lány vagyok
2013. jún. 17. 14:35
 4/15 anonim ***** válasza:

kedves első :D

[link]

2013. jún. 17. 14:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Kifelytenéd bővebben, hogy mit értesz szociális fóbia alatt?Ezt lehet ismerkedési szorngásnak vagy tömegtől való félelemnek is érteni.
2013. jún. 17. 14:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem a mély víz nem megy :S

Meg nem is hívnak, pedig szóltam már 3 haveromnak (több nagyon nincs is). Egyedül meg úgysem fogok elmenni sehova :/

Kb. mindenféle társas helyzettől félek. Boltba el tudok menni vagy ilyen egyszerűbbek, de mást még nem.

2013. jún. 17. 14:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen elhatároztam, hogy márpedig túllépek ezen és csakazért is igyekeztem leküzdeni. Nehéz és félelmetes, de egy idő után megszokod a helyzetet és a fóbiád szép lassan eltűnik. Bátornak kell lenni és le kell küzdeni. Nekem csak így sikerült ismerkednem.
2013. jún. 17. 14:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, dobd be magad a mély vízbe. Sokszor nem lesz sikerélményed, de csak így tudod megtanulni a helyzeted. Nekem leginkább a telefonálásnál jön elő a szociális fóbiám. Egyszerűen nem tudok telefonon beszélgetni, főleg hivatalosabb ügyeket elintézni.
2013. jún. 17. 14:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Az elhatározás megvan :)

A többi még nem :/

2013. jún. 17. 14:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is csak úgy ment, hogy elhatároztam, hogy márpedig nem hagyom magam és legyőzöm a félelmeim. Direkt erőltettem az olyan szituációkat, amik félelmet keltettek bennem. Általános és középsuliban volt két barátom és úgy végülis kihúztam ott valahogy, de amikor elkezdődött az egyetem, messze kerültem tőlük és rájöttem, hogy így el fogok ott vérezni. Nem volt más választásom túl kellett lépnem a szorongásaimon. Egyébként a szükség nagy úr. Ha te is olyan helyzetbe kerülnél huzamosabb ideig, hamar túllépnél ezen. Azt nem mondom, hogy könnyű, mert állati nehéz, és sok rossz dolog ér majd, de le lehet küzdeni és sose bátortalanítson el a kudarc, csak próbálkozz tovább!
2013. jún. 17. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!