Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt miért nincsenek sosem...

Itt miért nincsenek sosem hajdú-bihari csajok, akik ismerkednének, miért van az, hogy minden jófej csaj pesti vagy dunántúli?

Figyelt kérdés
Tényleg vicc, de már megfigyeltem, hogy ha találok egy rendes lányt, akkor tuti messze él tőlem, egy környékbeli rendes lányt sem találok nem csak itt, de facebookon sem, se a városban vagy, ha van is, az már foglalt.

2013. jún. 17. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Én még 2 éve találtam itt 1 debreceni csajt :D normálisnak tűnt csak sajnos én meg az ország másik felén lakok :(
2013. jún. 17. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Fura mi?!

Még jó, hogy a Balaton mellett lakom, így nem csak a vízben de a jobbnál jobb puncikban úszkálhatok... XD

2013. jún. 17. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
kevesebb pénzt és törődést kapnak a keletibb emberek,meg persze akik nem városokban laknak.
2013. jún. 17. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt? Ez elvileg nem az ismerkedés közege, szal ne kérd számon :D
2013. jún. 17. 14:13
 5/9 anonim válasza:
A gép előtt ülve elég nehéz jó csajokat találni...
2013. jún. 17. 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy miért? Talán azért mert ez nem egy társkereső oldal ?
2013. jún. 17. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:

3.asnak

"kevesebb pénzt és törődést kapnak a keletibb emberek"

hát én keleti vagyok, sőt hajdú-bihari, de azért ezt így nem hinném, hogy igaz :D :D

19/L

2013. jún. 17. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Én múltkor láttam itt. Viszont tudod, mi az, amit még soha nem láttam? Szolnok megyéből úgy akárkit. Vagyis egyszer egy szolnokit, meg két törökszentmiklósit, de a megye maradék 77 települése valahogy mintha nem is létezne.
2013. jún. 17. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg megkérdezhetem a korod? :)
2013. szept. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!