Arra lennek kivancsi, hogy a leszbikus lanyok, mit neznek meg elsore mas lanyokon? Min akad meg a szemuk? Esetleg mit jelent szamukra a szep no? Tudom, hogy izles kerdese, de megis!
Szem (imádom a zöld, kék szemeket). Alak (szeretem ha normál testalkata van egy lánynak, se túl vékony se túl kövér).
A mosoly nagyon fontos....
De tényleg nálam is így van, ha hátulról látok egy csajt akkor haj, majd fenék!
Ideál nincs...csak vannak tényezők amik több esélyt adnak.
A nézelődésről még annyit, hogy teljes mértékben megértem a férfiakat ha minden nőt megbámulnak....mert nem lehet kibírni hogy ne nézd meg...ez reflexből jön... :D
24/L
Elöször a lány szemét,mosolyát,kisugárzása.Ezután a haj,testalak (Arányos),a többi nem annyira fontos.Nagyon szeretem a zöld vagy a barna szemü lányokat. ;)
Nekem az abszolút tökéletes nö Julia Volkova (t.A.T.u.). Szerintem neki,szószerint minden jól áll, a rövid hajtól kezdve,a hosszúig. :D
Tetotol talpig vegignezem. :) Az arc, a fontos. Azon belul a szeme, szaja orra. :) Az osszkep!
Kulonleges dolgok nalam is az illat es a hang. :) Egy kellemes hang is megtud fogni. :)
22/L
Kéz, körmök. Ugyebár a hosszú körömtől lever a víz. Meg hát ebből egyértelmű is, hogy vagy komolytalan vagy heteró a csaj. A műköröm nem feltétlen gáz ha csak pár mm hosszú, sőt, ugye az kevésbé vékony, így nem karmol annyira. Csak nem ez a hosszú stiletto izé.
Alak, összkép. A vékonytól a plus sizeig minden bejön, az arányok a fontosak, meg a harmónia és az önbizalom, kisugárzás. Fenék, csípő, comb párti vagyok, ezeken a részeken legyen formás... az már részletkérdés, hogy ez izom vagy husi. Körte, homókóra alkat előnyben.
Arc, hang, pillantás.
Haj, öltözködés, smink, tetoválások. Szeretem ha valaki keveri a fiús és lányos elemeket. Pl. ha egy nő hosszú hajú, sminkel de nadrágkosztümöt hord. Vagy ha rövid, fiús frizura mellé felvesz egy miniruhát. Ezekkel tuti hogy felhívja magára a figyelmemet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!