Tudtok olyan kávézót, ami a melegeknek - leszbikusokra lennék főleg kíváncsi - törzshelye?
Leszbikus lány vagyok, ismerkedni, beszélgetni szeretnék hozzám hasonlóakkal. Meleg férfiakkal is szívesen barátkoznék, olyan jó lenne találni egy ilyen kis családiasabb helyet.
Köszönöm a válaszokat! :)
17/L
Elvileg egy macskakő nevezetű kávézó van pesten, és talán ott.
Érdeklődj utána ha már minden vágyad ez:)
Kávézót nem tudok, csak egy karaoke-bárt. Budapest, Jászai Mari térnél van, Knight's Pub a neve.
18/L
Én még ajánlom az Amstel River Caffee-t a Párizsi u.-ban. Párommal is, meg meleg haverokkal is voltam már ott inni és nekem nagyon bejött a hely. Mellesleg min. az egyik pincér is meleg. ;)
23f m
4. válaszoló:
A Csendes Létteremre gondolsz szerintem. Astoriánál van. Én sem voltam még, ismerősöktől hallottam énis, vegyes érzelmekkel álltak hozzá, viszont a kocsmablogon nem valami szép amit írnak róla :D ( [link] ) de attólmég ki lehet próbálni :D
Szociális Helyiség.Kazinczy 52c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!