Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kíváncsiság, és persze érdeklő...

Kíváncsiság, és persze érdeklődés: van itt olyan lány, aki ugyan szereti a metált, mint műfajt, mégis konszolidált?

Figyelt kérdés
És viszonylag normális, olyan szempontból, hogy nem hülye ribanc, és nem akar mindenáron öltözködésben és szokásokban is kirívó lenni? Ne kíméljetek, bár kétlem, hogy sok ilyennel hozna össze a sors.

2013. jún. 16. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az én öltözködésemben kicsit meglátszik, hogy rocker csaj vagyok. Mondjuk szeretek variálni. Acélbetétes, valami színes nadrág, ujjatlan, vagy bandás póló rövidgatyóba betűrve, plusz valami csajos cucc :D imádok mindent mixelni :D
2013. jún. 16. 23:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok.

17/L

2013. jún. 16. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
En ilyen vagyok.. 14/l :)
2013. jún. 16. 23:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Élvezet látni, hogy aki keres az talál...:D

Remélem néhányatokkal összehoz a sors...utálok itt ismerkedni, találkozunk koncerten. :P

2013. jún. 18. 00:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Majd Hegyalján összefutunk.:D
2013. jún. 18. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva ez a kérdés picit nem esik jól...

Én nem akarok mindenáron kirívó lenni viselkedésben, se öltözködésben, én csak önmagamat adom...nem tehetek róla, hogy egyes embereknek ez már sok...Ez vagyok én, és nem azért, mert szeretem a metált...

Egyébként is tudom hova mit illik, és tudok nagyon csinos/visszafogott és szolid is lenni, de nekem az börtön...nem szeretem az ilyen jellegű kötöttségeket, ahogy azt sem, ha a külsőm alapján ítélnek el...

És nem vagyok hülye ribanc se...néha mondjuk perverzkedek haverékkal, de poén, tudjuk hol van az egészséges határ, és ha nem ismerném őket ezer éve, és ők se engem, és nem bíznék bennük, akkor tuti nem csinálnám...

Meg mondjuk imádok hülyülni...sokkal jobb, mint bánkódni minden apró sz*rság miatt...és még amúgy se küldtek rám soha rendőrt, szóval mást se zavarok a hülyeségemmel...

2013. jún. 19. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!