Miért nincs olyan lány, akinek bejönne a magamfajta kisfiús srác is?
Figyelt kérdés
Sajnos ez genetika, olyan, mint amikor valaki vastag csontozattal hízásra hajlamos testtel született meg és már kiskora óta ilyen, de én a fordítottja vagyok, nagyon vékony csontozat és nagyon vékony alkat, ráadásul alacson yis vagyok nagyon, emiatt hiába vagyok papírom már felnőtt, a lányok szemében én egy kicsi tini fiú vagyok, akihez nem tudnak vonzódni. Én mindig próbálkozom, demár kezdek beleőrülni, hogy sehol egy lány, akinek így lennék jó, nem igaz, hogy senki sem tud elfogadni, kezdem belátni, egy dagadt szőrös fickóként is nagyobb esélyeim lennének már barátnőre. :(2013. jún. 16. 16:59
11/11 anonim válasza:
Küldj egy képet privibe:) Légyszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!