40-es szégyenlős férfiak! Két kérdésem is lenne. 1. Hányadán állhat velem? 2. Ti hogy reagálnátok ezekre a dolgokra?
Van egy külföldi egyedülálló kollégám, aki távmunkában dolgozik egy másik országban.
Eddig 3-szor találkoztunk. A másodiknál már éreztem, hogy valami megmozdult bennem.
A harmadik találkozásunkat ő kezdeményezte, beszélgettünk egy órát, de semmi több nem történt. A kommunikációnk semmit nem változott.
Iszonyú mulya, nem tudom hová tenni a viselkedését.
Minden nap chatelünk, előfordul, hogy eltér a téma a munkától. Ilyenkor küldd valami vicceset, vagy elmeséli, hogy hogy telt a napja, milyen bravúrt hajtott végre, vagy csak elmondja, hogy lenyírta a füvet. Ha munkáról beszélünk akkor is nagyon barátságos a stílusa, több kötetes slang szótár kell hozzá.
A kollégák azt mondják, hogy csak velem beszél ilyen stílusban, mindenki mással nagyon komolyan viselkedik.
Pl. elromlott egy alkatrész a laptopjában, utánajártam, hogy milyen kell bele, a cég kifizette, a csomag megérkezett hozzá, megköszönte. Azóta néha szóba hozza, hogy nagyon tutin működik a gépe.
Valamikor tavaly küldött egy linket egy lámpáról. Most megrendeltem a neten, meglepetésként, de nem tudom, hogy hogy fog rá reagálni.
Ti hogy fogadnátok?
Nem akarom nagyon zavarba hozni.
40 éves szégyellős férfiak? Olyan nincs! Maximum óvatosabb a nő ügyekben, mert valami trauma érhette..válás vagy ilyesmi. Eddig nekem úgy tűnik, hogy barát/havercsaj vagy amiből lehet több is!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!