Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjek el beszélgetni...

Hogyan kezdjek el beszélgetni pasikkal?

Figyelt kérdés

Oké, mondjuk egy könyvtárban, egy eladói pultnál vagy egy mozi előtti padon kiszúrok egy srácot, aki tetszik. Addig jó, hogy odamegyek hozzá (főleg ha eladóról van szó), mondjuk lepakolok mellé a padra/könyvtári asztalra, stb,.. És? Mi jön most? Mit mondjak, ami nem annyira átlátszó, de beszélgetéskezdeményező?

L/16

2013. jún. 16. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Könyvtárban kérdezd meg hogy milyen könyveket szeret, moziban kérdezheted a filmekről, az eladónál nincs ötletem:D
2013. jún. 16. 07:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi :)

De nem is a tématalálással van a gond, hanem a konkrét mondattal, amivel odamegyek. Tehát azt, hogy "mit mondjak?",úgy értem, hogy "szia, ne haragudj, ..?", vagy csak "szia, ...?", nem kell bocsánatot kérni, vagy hogy?

2013. jún. 16. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak lazán kell:)

Itt egy mozis példa. Álltok a sorban a pénztár előtt mindketten, te meg odaszólsz neki, hogy: szia, te melyik filmet szeretnéd megnézni?

2013. jún. 16. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:

A szia, ne haragudj, az nagyon jó megközelítés.

Onnantól már csak az ügyességeden múlik minden. :-)

2013. jún. 16. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Pl

Szia!Nem tudom hol van pl: a pénztár,a kijárat ......?

2013. jún. 16. 09:01
 6/7 anonim válasza:
Megkérdezed tőle, h mennyi az idő. :)
2013. jún. 16. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:

szia. kérjél segítséget. hogy hol van az X olvasóterem. stb. és utána már kérdezhetsz olyanokat, hogy ő mondjuk gyakran tanul-e itt, stb.

de először jó segítséget kérni, vagy valami semlegesebb dolgot kérdezni bevezetőnek.

2013. jún. 18. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!