Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez mennyire normális, kezdek...

Ez mennyire normális, kezdek pszichopatává válni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy mindig is érzékeny, érzelmes és nagyon sértődékeny srác voltam és vagyok ma is. Ha lányokkal ismerkedem és meglátja akülsőmet és nem lelkesedik vagy elkezd gúnyolni, akkor kegyetlen módba kapcsolok és szinte reflexből lehordom minddenfélének majd tiltom is facebookról. Nem tudom mi van ilyenkor, de már annyira érzékeny vagyok a külsőmre, ha piszkálnak, gúnyolnak vagy lenéznek miatta, hogy egy vadállattá válok. Tudjtáok engem több éve már piszkálnak főleg lányok a külsőm miatt, sajnos nem vagyok egy lányok álma adonisz gyerek azt elimserem, bár fura mód már így is volt, hogy több lány tartott helyesnek. Szerencsére csókolóztam is már meg petting és kisebbfajta szex i megvolt, annyir anem is vagyok vészes, de attól még inkább csak a rosszat kaptam a külsőm miatt, így ultra érzékeny lettem a felszínes csajokkal szemben, aminek egyik következménye, hogy a szép lányokat például élből lenéztem és kerülöm, a másik, hogy a kevésbé vonzó csajoktól még kevésbé tűröm a fikázást. Szóval, amilyen kegyetlenek a csajok velem, én is hasonlóan durván védekezem. Meg alapból ott van bennem a távolságtartás is, a lányokat ösztönösen kerülöm, mert tudom milyen kegyetlen lények, egy idegen fiúval egy perc alatt össze tudok haverkodni, de ha idegen lányról van szó, arra még ránézni sem szeretek, nem az, hogy nem merek, hanem nem is akarok, még beszólna, hogy mit nézem én a kis senki, hiszen ő a királynő. Szóval a kis szemét csajok elintézték, hogy ilyen nem százas gyerekké váltam, hamar felidegesítenek és olyankor keményen leosztom őket, úgy felidegesítenek, törlöm is a fenébe. Már legalább 50 csajt tuti tiltottam. Nem is értem miért mondják azt, hog ynekünk fiúknak fontosabb a külső, amikor én pont fordítva tapasztalom.
2013. jún. 15. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

1. Te tényleg aggódsz magad miatt (egész pontosan a mentális egészségedért), vagy csak jó érzés volt ide kinyilatkoztatni a nézeteidet, és megvillantani, hogy milyen kemény vagy?

2. Az írásod alapján te vagy inkább kegyetlen, valamint ostoba elveket fogalmaztál meg.

3. A tanácsom: Keress egy pszichológust!

2013. jún. 15. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Őszintén?! Szerintem teljesen normális. Amilyenek a magyar lányok manapság csoda, hogy még vannak épeszű normális férfiak. Ugyanis, milyen a fiatal nők túlnyomó többsége manapság? Primitív, egoista, hisztis, kétszínű, stb. stb. de a legegyszerűbb, ha kijelentjük, hogy igencsak híján vannak az értékeknek. Persze van pár ritka kivétel is. Őket kell megtalálni. Nekem eddig nem sikerült, ilyen lányt találni.
2013. jún. 15. 23:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy pszichopata szerintem, csak nagyon bizalmatlan, és berögzültek ezek a negatív élmének, az biztos, hogy érzékenyebb vagy, meg túlságosan befolyásol mások véleménye, pedig elvonatkoztathatnál tőle, és az elutasításban sincs semmi,nem leszel tőle kevesebb tanuld meg elfogadni !
2013. jún. 15. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:

hát, itt gond van

nekem is volt egy ilyen ismerősöm, próbáltam segíteni meg meghallgatni... de áhh, örülök hogy már nem keres, oda pszichiáter kell, nem ilyen önjelölt guru mint én

2013. jún. 15. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
ne a lányokat hibáztasd hanem magad. Mindig kapunk pofonokat az élettől,te jelen esetben a lányoktól de erősnek kell lenni és menni tovább.
2013. jún. 16. 00:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Megértem a problémádat. Én is hasonlóképpen èreztem/ érzek, csak nő létemre a férfiakkal kapcsolatban. Az nem passzol a személyiségemhez, hogy másokat sértegessek, még akkor sem, ha ők eut teszik, lehet, hogy ez a rosszabbik megoldás, mert ilyen formában állandóan frusztrált vagyok. Elgondolkoztam a helyzetemen és rájöttem, hogy a sértések egy része tőlem származik. Nem vagyok elégedett magammal és így néha másokra átvetítem a saját gondolataimat, egyes cselekedetekbe mondatokba olyan mögöttes tattalmat látok, ami a másik személy fejében meg se fordult. Amikor az ltalad kiírtakat olvastam, akkor arra gondoltam, hogy hátha nálad is ez lehet a baj. Szerintem nagyon nehezen fogod megtalálni a párod, ha nem tudod elengedni a negatív tapasztalatokon. Remélem sikerül megbírkóznod az önbizalomhiányoddal és találsz valakit, aki számodra megfelelő mind külső, mind belső tulajdonságaiban.
2013. jún. 19. 15:24
 7/8 lowriderGirl válasza:
Én megértelek, lány létemre. Sok "barátnőm" van, de nagyon kevés, alig pár köztük az olyan, akiket igazán barátnak lehet nevezni, le lehet ülni velük rendesen beszélgetni, komolyabb témákról is akár, és nem csak a pasik meg a pletyka meg a hiszti meg a királynősködés... Ilyenek manapság a fiatalok, a vonzóbb külsejűek pedig főleg azért, mert pozitív visszajelzéseket kapnak, amit nyilván élveznek, és ez válik alapvető értékké egy emberben. Ne idegesítsd fel magad, csak nézz át rajtuk és kész. Eleve nem értem, miért facebook-on ismerkedsz vagy beszélgetsz ilyenekkel. Keress értelmesebb elfoglaltságokat, ahol értelmes emberekkel is lehet találkozni.
2013. júl. 3. 16:32
 8/8 DeeJay B. Atti válasza:
Nem vagy egyedül. Nekem is hasonló élményeim vannak, ráadásul engem a zenei ízlésem miatt is lenéznek, mivel Trance, Dance, Hands Up zenét hallgatok és DJ-ként is ezeket a stílusokat képviselem. Szomorú, hogy ide jutottunk. :(
2015. márc. 22. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!