Mi a véleményetek rólam?
Remélem egy "rövid" jellemzés alapján is tudtok írni véleményt! :)
"Szeretem a horrorfilmeket,főleg amelyik tényleg ijesztő(és nem csak a vér fröcsög meg hullanak a végtagok)(Pl.:Az ördögűző,Gonosz Halott,Eden Lake,A tébolyultak,stb.),bírom a kalandfilmeket,meg Tim Burton filmjeit! (Kedvencem a Sweeney Todd meg a Halott menyasszony):D
De nagyon bírom a Terrorbolygót is,meg a Rémmesék könyvét is.
Kedvenc zenei műfajom a pop,meg a rock,kedvenc együttesek a Simple Plan,Linkin Park,Green Day,Within Temptation,Sum41,stb. Ja,és egyszerűen imádom az animéket,meg a mangákat! :D Kedvenceim közt van a Soul Eater,Higurashi no Naku Koro Ni,Highschool Of The Dead,Fullmetal Alchemist Brotherhood,Vampire Knight,stb.
De a rajzfilmeket is szeretem,mint mondjuk a Scooby-Doo a Zombik Szigetén. :)
Sorozatokat is bírom,bár nem vagyok függő,kedvencem az Odaát,meg a Szellemjárás,bár az utóbbin nagyon szoktam félni :p
Hiszek a természetfelettiben(persze nem sárkányokra gondolok xD),bár nem szeretnék megtapasztalni paranormális jelenséget. Kedvenc konyhám a kínai,de a pizza,hamburger,meg a gyros sem utolsó! :P
Angolul beszélek,illetve olaszul fogok,s az egyik barátom németül tanít majd. Hobbim játékokat fordítani,novellákat írni,rajzolni(gépen is,meg grafittal,vízfestékkel is),s énekelni. Na meg sütni,de igazából csak sütiket,a nyershúshoz nem viszonyulok túl jól. :P
Állatbarát vagyok,egy disznóvágáson is rosszul tudnék lenni,de még ha egy tyúkot ölnek meg előttem,már az is traumát okoz.
Szeretek gépezni,de nem vagyok kocka. Kedvenc játék műfajom az RPG,mint mondjuk a Fable The Lost Chapters,Dragon Age:Vérvonalak,Gothic 3,The Withcher,stb.
(Inkább a fantasy rajongó vagyok,mint sci-fi.)
Magas vagyok,vékony,kék szemű,az "átlaghoz" képest hosszú,szőkés-barna hajam van,enyhén a szemembe lóg,ritkán van vasalva,általában nyaklánc(kínai horoszkóp,halálfej,kettős kereszt,ezüstlánc,Guns 'n' Roses-es,stb.) meg csuklószorító is van rajtam,és van fülbevalóm.
Nem vagyok egy kigyúrt állat,de gizda sem. Legalábbis annyira nem vagyok gizda... Nem nagyon szeretek sportolni,de biciklizni,gördeszkázni(esek-kelek,de nem baj xD),meg sétálni szeretek,illetve járok karatéra.
Inkább barát,mint családcentrikus vagyok. "
Ti,hogy viszonyulnátok egy ilyen személyhez? :)
Kort és nemet is írjatok! :)
a horror miatt kedvelnélek.:)
az animék,a számítógépes játékok, az "ékszerek",és a hajad ami taszító lehet számomra.
nekem nem te lennél az álompasi,de ez én vagyok,biztos nem illenénk össze :D
"Ezt úgy hívják nálam, hogy közhely. Horror, anime.. egy identitás zavaros 15 éves lány szereti ezeket.. De ez csak a saját véleményem."
Aki ilyeneket ír, azt nálam úgy hívják, hogy gyökér... De ez csak a saját véleményem.
Identitás zavar? xDD
Én biztosan tudom,hogy melyik nemhez vonzódom. :P
De persze elfogadom a véleményed,max. illemtelen parasztnak tartalak a megfogalmazás miatt. :)
Köszi! :)
Próbálok nyitott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!