Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Remélem egy "rövid" jellemzés alapján is tudtok írni véleményt! :)

"Szeretem a horrorfilmeket,főleg amelyik tényleg ijesztő(és nem csak a vér fröcsög meg hullanak a végtagok)(Pl.:Az ördögűző,Gonosz Halott,Eden Lake,A tébolyultak,stb.),bírom a kalandfilmeket,meg Tim Burton filmjeit! (Kedvencem a Sweeney Todd meg a Halott menyasszony):D

De nagyon bírom a Terrorbolygót is,meg a Rémmesék könyvét is.

Kedvenc zenei műfajom a pop,meg a rock,kedvenc együttesek a Simple Plan,Linkin Park,Green Day,Within Temptation,Sum41,stb. Ja,és egyszerűen imádom az animéket,meg a mangákat! :D Kedvenceim közt van a Soul Eater,Higurashi no Naku Koro Ni,Highschool Of The Dead,Fullmetal Alchemist Brotherhood,Vampire Knight,stb.

De a rajzfilmeket is szeretem,mint mondjuk a Scooby-Doo a Zombik Szigetén. :)

Sorozatokat is bírom,bár nem vagyok függő,kedvencem az Odaát,meg a Szellemjárás,bár az utóbbin nagyon szoktam félni :p

Hiszek a természetfelettiben(persze nem sárkányokra gondolok xD),bár nem szeretnék megtapasztalni paranormális jelenséget. Kedvenc konyhám a kínai,de a pizza,hamburger,meg a gyros sem utolsó! :P

Angolul beszélek,illetve olaszul fogok,s az egyik barátom németül tanít majd. Hobbim játékokat fordítani,novellákat írni,rajzolni(gépen is,meg grafittal,vízfestékkel is),s énekelni. Na meg sütni,de igazából csak sütiket,a nyershúshoz nem viszonyulok túl jól. :P

Állatbarát vagyok,egy disznóvágáson is rosszul tudnék lenni,de még ha egy tyúkot ölnek meg előttem,már az is traumát okoz.

Szeretek gépezni,de nem vagyok kocka. Kedvenc játék műfajom az RPG,mint mondjuk a Fable The Lost Chapters,Dragon Age:Vérvonalak,Gothic 3,The Withcher,stb.

(Inkább a fantasy rajongó vagyok,mint sci-fi.)

Magas vagyok,vékony,kék szemű,az "átlaghoz" képest hosszú,szőkés-barna hajam van,enyhén a szemembe lóg,ritkán van vasalva,általában nyaklánc(kínai horoszkóp,halálfej,kettős kereszt,ezüstlánc,Guns 'n' Roses-es,stb.) meg csuklószorító is van rajtam,és van fülbevalóm.

Nem vagyok egy kigyúrt állat,de gizda sem. Legalábbis annyira nem vagyok gizda... Nem nagyon szeretek sportolni,de biciklizni,gördeszkázni(esek-kelek,de nem baj xD),meg sétálni szeretek,illetve járok karatéra.

Inkább barát,mint családcentrikus vagyok. "

Ti,hogy viszonyulnátok egy ilyen személyhez? :)

Kort és nemet is írjatok! :)

2013. jún. 15. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
100%
Nem a lelkivilágomba tapostál bele, csak itt reklámozod a tudatlanságod, míg értelmes felnőttnek tartod magad. Nem a kora miatt lesz valaki felnőtt...
2013. jún. 16. 13:40
 42/83 anonim ***** válasza:
40%
Hm...szóval aki nem tartja elég jónak az animét,az tudatlan...:P amúgy olyan vicces,hogy ezen így felhúzod magad...:DxD
2013. jún. 16. 14:33
 43/83 anonim ***** válasza:
100%

Látszik hogy gyerek vagy, most is csak provokálsz :)

A mondandómat meg még mindig nem sikerült megértened.

2013. jún. 16. 14:39
 44/83 anonim válasza:
67%

Szerintem tök jó fej lehetsz.

Kb én is pont így vagyok vele a sütést le számítva és szeretek sportolni :D

Am 14/l

És király, hogy anime és manga rajongó vagy :)

2013. jún. 16. 14:56
 45/83 anonim válasza:
48%

Hm...lássuk csak:

Horror, rendben.

Zene, rendben.

Anime, nagyon rendben.

Rajzfilm, aranyos, régebben én is szerettem.:)

Természetfeletti, tök klassz. ;)

Nyelvek, nálam is angol, plusz olasz fogok tanulni.Nameg japánt.

Kaja, én is szeretem az állatokat, bár azért én meg is eszem őket sajnos.xD

Gépezés, oké, én irigy vagyok vele.Inkább neten játszom szerepjatekokkal meg frpgkel. De nem vagyok kocka! :D

Megjelenés, elmegy.Sok osztálytársamra emlékeztetsz, de szívesen találkoznek veled.

Sport tök jó, én is karatezok már 8 éve. ;)

Szerintem erdekes ember lehetsz.Annyit még elarulnal hogy hol laksz? Én Budapesten.Ha gondolod találkozhatnánk. Vagy egy Mondoconon.:)

14/L

2013. jún. 16. 15:16
 46/83 anonim válasza:

Nekem is szimpatikus vagy és sok bennünk a közös :D Szívesen megismernélek :)

15/F

2013. jún. 16. 15:16
 47/83 A kérdező kommentje:

El nem hinnétek,hogy mennyire feldobtátok a napomat! :)

(Persze mennek a zöld kezek! :))

2013. jún. 16. 16:16
 48/83 A kérdező kommentje:
Amúgy azt,hog hol lakom,inkább ne írom ki nyilvánosan ha nem gond! :P
2013. jún. 16. 16:17
 49/83 Betty-Detty válasza:

Szuper személyiséged van! Imádom a gördeszkát,az animéket, mangákat, nah meg a kék szem és a szőke haj.... ahogy már egy előző is mondta,te lehetnél az álompasi :)

15/L

2013. jún. 17. 14:11
 50/83 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :DD
2013. jún. 17. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!