Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Remélem egy "rövid" jellemzés alapján is tudtok írni véleményt! :)

"Szeretem a horrorfilmeket,főleg amelyik tényleg ijesztő(és nem csak a vér fröcsög meg hullanak a végtagok)(Pl.:Az ördögűző,Gonosz Halott,Eden Lake,A tébolyultak,stb.),bírom a kalandfilmeket,meg Tim Burton filmjeit! (Kedvencem a Sweeney Todd meg a Halott menyasszony):D

De nagyon bírom a Terrorbolygót is,meg a Rémmesék könyvét is.

Kedvenc zenei műfajom a pop,meg a rock,kedvenc együttesek a Simple Plan,Linkin Park,Green Day,Within Temptation,Sum41,stb. Ja,és egyszerűen imádom az animéket,meg a mangákat! :D Kedvenceim közt van a Soul Eater,Higurashi no Naku Koro Ni,Highschool Of The Dead,Fullmetal Alchemist Brotherhood,Vampire Knight,stb.

De a rajzfilmeket is szeretem,mint mondjuk a Scooby-Doo a Zombik Szigetén. :)

Sorozatokat is bírom,bár nem vagyok függő,kedvencem az Odaát,meg a Szellemjárás,bár az utóbbin nagyon szoktam félni :p

Hiszek a természetfelettiben(persze nem sárkányokra gondolok xD),bár nem szeretnék megtapasztalni paranormális jelenséget. Kedvenc konyhám a kínai,de a pizza,hamburger,meg a gyros sem utolsó! :P

Angolul beszélek,illetve olaszul fogok,s az egyik barátom németül tanít majd. Hobbim játékokat fordítani,novellákat írni,rajzolni(gépen is,meg grafittal,vízfestékkel is),s énekelni. Na meg sütni,de igazából csak sütiket,a nyershúshoz nem viszonyulok túl jól. :P

Állatbarát vagyok,egy disznóvágáson is rosszul tudnék lenni,de még ha egy tyúkot ölnek meg előttem,már az is traumát okoz.

Szeretek gépezni,de nem vagyok kocka. Kedvenc játék műfajom az RPG,mint mondjuk a Fable The Lost Chapters,Dragon Age:Vérvonalak,Gothic 3,The Withcher,stb.

(Inkább a fantasy rajongó vagyok,mint sci-fi.)

Magas vagyok,vékony,kék szemű,az "átlaghoz" képest hosszú,szőkés-barna hajam van,enyhén a szemembe lóg,ritkán van vasalva,általában nyaklánc(kínai horoszkóp,halálfej,kettős kereszt,ezüstlánc,Guns 'n' Roses-es,stb.) meg csuklószorító is van rajtam,és van fülbevalóm.

Nem vagyok egy kigyúrt állat,de gizda sem. Legalábbis annyira nem vagyok gizda... Nem nagyon szeretek sportolni,de biciklizni,gördeszkázni(esek-kelek,de nem baj xD),meg sétálni szeretek,illetve járok karatéra.

Inkább barát,mint családcentrikus vagyok. "

Ti,hogy viszonyulnátok egy ilyen személyhez? :)

Kort és nemet is írjatok! :)

2013. jún. 15. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
Nem vagyok oan öreg. 23. Az én időmben arra vonatkozik,mikor még kis 10-11-es voltam,mint te most. Csak érzem mekkorad generációs különbség van az akkori és a mostani tizenévesek közt. Pont annyi idös vagy,mint a kisöcsém...:) Amúgy egy 30 éves is rövidíthet...
2013. jún. 16. 10:06
 32/83 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy nem rövidíthet,cask furcsálltam! :)
2013. jún. 16. 10:16
 33/83 anonim ***** válasza:
61%

"manga szerintem a rajzfim művészet kigunyolása"

Látszik tudod miről van szó. Egy ilyen kijelentés után inkább te tűnsz gyereknek, nem pedig a kérdező.

2013. jún. 16. 10:38
 34/83 anonim ***** válasza:
Valóban elrontottam,az anime a rajzfilm. És igazad van,nem egy ilyen helyre kellett volna írnom ezt,ahol mindenki anime meg manga fan....:P
2013. jún. 16. 10:42
 35/83 A kérdező kommentje:

Én tiszteletben tartom a véleményed! :)

Nem vagyunk egyformák.

2013. jún. 16. 10:55
 36/83 anonim ***** válasza:
100%
Nem az volt a mondandóm lényege, hogy eltévesztetted, hanem milyen alapon nevezed a rajzfilmek legaljának? Láttál egyet, vagy kettőt? Ahány anime, annyi fajta stílus, nem lehet egyben meghatározni az egészet és véleményem szerint sokkal igényesebbek és jobban összerakottak, mint pl az amerikai rajzfilmek. Én úgy teszem ezt a kijelentést, hogy rengeteg amerikai rajzfilmet láttam, de a legnagyobb részük igénytelen.
2013. jún. 16. 11:32
 37/83 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikusnak tűnsz.Én is szeretem az animéket,a Halott menyasszonyt.Bicajozni is.Ha élőben is ilyen vagy akkor az jó szerintem:)

15/l

2013. jún. 16. 11:57
 38/83 anonim ***** válasza:

Sose változz meg, és nézd meg a Mirai Nikki-t!

17/L

2013. jún. 16. 12:09
 39/83 anonim ***** válasza:
31%
Huh,bocs,kedves anime rajongó,nem akartam így beletaposni a lelki világodba...xD
2013. jún. 16. 12:19
 40/83 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat! :)
2013. jún. 16. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!