Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srác szereti simogatni...

Ha egy srác szereti simogatni és megszagolni a harisnyás női lábat, akkor lábfetise van? 27N

Figyelt kérdés
harisnya

2013. jún. 14. 21:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
szerintem nem csak egyszerűen szereti én is imádom a harisnyás női lábakat megnézném szívesen a lábad és meg is szagolnám a talpad végig puszilnám a lábikód
2013. jún. 15. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja valószínűleg nem csak "úgy" csinálja,hanem "oka" van annak.. mégpedig az hogy élvezi,izgatja,és ez által szexuális izgalmat okoz neki. :D Jól van.. Azért úgy látom én hogy akadnak "perverz" nők is szép számmal.. szagolgatni,simogatni,kezére húzni.. xD

Azért gondolom hogy "mindenki" szagolgatta már a párját.. :) a annak pulcsiját,pólóját stb is.. kis perverzek!! Legalább 4-5 féle parfüm összekeveredve egy pulcsin egyéb illatokkal.. a legjobb amúgy! :D

2013. jún. 17. 11:07
 13/17 winR válasza:

#8-nak

Kislányom, nem egy hétig kell ugyanabban a harisnyában járkálni illik cserélni és mosni is! Ja, és érdemes műanyag cipő helyett bőrt venni.

2013. jún. 17. 12:19
 14/17 anonim ***** válasza:
12es! szted a Tomy név az női? :D
2013. aug. 31. 12:34
 15/17 anonim válasza:

nagy valószínűséggel igen, de lehet, hogy így asszociál pl.: az anyjára, mert kiskorában valamiért ez rögzült benne.

Különben mezítláb jobb:).

2017. júl. 21. 22:28
 16/17 anonim ***** válasza:
15, én pasi vagyok és nem anyámra mit csinálok?asszosziállok?? Nem tudom mit mondassz, anyámra semmit nem csinálok, aki tetszik lány, barátnőm lábszaga bejön, felizgat, főleg nylonharisnyában. Saját lábszagom is izgi, ez sem ritka, hogy megszaglásszuk a lábunkat.
2017. júl. 23. 10:08
 17/17 anonim válasza:
Igen, valószínűleg az. Nekem mezítláb jön be jobban.
2017. okt. 31. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!