Biztos nem vagy rossz ember, nem erről van szó, de alaposan el vagy tévedve több szinten is. Bevallottad az elején, hogy még sosem voltál igazán szerelmes, majd a folytatásban ugyanúgy kiosztod a nőket, általánosítasz, méghozzá nagyon buta módon. Értem, mit akarsz mondani, tudom, milyen a mai nők egy része, de nagyon sok kívül-belül gyönyörű nőt ismerek, akikben több a tartás mint 50 férfiban egyszerre. Te nagyon keményen túlgondolsz mindent. Ezzel az erővel én is gyűlölködhetnék egész életemben a férfiakkal szemben, csak mert az apám vert engem kisebb koromban? Mostantól akkor én se higgyek el semmit a páromnak? Miközben lassan 5 éve boldogan eléldegélünk? Azt hiszed, egy igazán komoly párkapcsolat a megfektetés gondolatával kezdődik, ebből áll? Nagyon tévedsz. Minden jóindulattal mondom, hogy szerintem sürgősen változtass az életszemléleteden, és találd meg a középutat, mert nagyon magányos leszel.
És még mindig nem értem azt sem, hogy miért kéne "elnézni" azt, ha valaki érzékeny, azaz egy teljesen normális ember... :)
:) Értelek. De ezzel az erővel a férfiak sem vallanak be maguknak rengeteg mindent, és nekik is ugyanúgy vannak elvárásaik a nőkkel szemben. Ezt is pontosan tudom, és én sem veszek semmit készpénznek, sajnos a bizalmatlanságom sok gondot okoz nekem. De igazad van, a szerelem a kölcsönösségen alapul. Te is biztos meg fogod találni a megfelelő nőt.
Az utolsó hozzászólónál a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!