Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak engem idegesítenek fel...

Csak engem idegesítenek fel az ilyen minden buliban ott vagyok típusú kamu-csajok? És mit éreznek ilyenkor mikor nagy büszkén sétálgatnak egy buliban? Nevetséges! :D

Figyelt kérdés
Egyes lányok teljesen ki vannak magukkal hogy ők minden menő buliban ott vannak tűsarkúban, kipakolt mellekkel és fenékkel a legdrágább koktélt szürcsölve,persze táncolni azt nem nagyon mernek de akkor minek mennek le egyáltalán egy discoba?! :D Aztán ha egy pasi megszólja őket akkor meg csodálkoznak hogy miért lettek lek*rvázva!Na meg mindennap kiposztolják facebookra az aktuális buli-szettjüket hogy ők milyen menők hogy megint 100 000 költöttek az aznap esti kis ruhácskájukra gratulálok hogy megint csak sikerült elkölteni anyuci-apuci pénzét valami értelmesre! :) És mégis a férfiaknak ez jön be?! És most nem a féltékenység beszél belőlem nekem is meglenne erre a lehetőségem szimplán csak viszolygok attól hogy ilyen "nő" legyek és én tornacipőben kevés sminkkel is jő nőnek érzem magam és ezt az ellenkező nem is így gondolja! :)
2013. jún. 13. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Elég szánalmas néhány ember... mindenki abban érzi magát nőnek amiben. Jelen esetben nem ezen van a hangsúly.

Az pedig, hogy valaki elírja a véleményét az már irigy? Ez is csak egy eltanult szó, mindenre ráhúzzák itt a gyakorin és a való életben is. Ez olyan mintha nekem tetszik egy másik lánynak a pólója dicsérem össze vissza, megjegyzéseket teszek stb.. és akkor irigy vagyok? Szánalmas komolyan mondom.

Nem ártana, ha egyesek magukba néznének és először gondolkodnának és aztán írnának.

Egy ártalmatlan kérdés miatt nem kell letámadni bizonyos jelzőkkel a kérdezőt.

Attól, mert valakit zavar valami még nem irigységre vall. De a szavak ismerete... a földet veri.

2013. jún. 13. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozok másokkal, nem süllyedek le erre a szintre.

Tehát igen, valószínűleg csak téged idegesítenek :)

2013. jún. 13. 23:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy a kérdező a tornacipőtől érzi magát nőnek, de hogy függ ez össze azzal, hogy mi mit találunk szexisnek? Érezze magát nőnek abban, amiben akarja, de attól még az undorító marad. Különösen ha még ilyen irigykedő, besavanyodott természet is társul hozzá.
2013. jún. 13. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem undorító. Néhány ember többre vágyik, mint amit megkaptak, ezért itt ismeretlenül mindenkit lehet ócsárolni. Valószínűleg azok az emberek akik ilyen szavakat használnak leírják a kérdezőt mindennek, holott azt sem tudják, hogy valójában milyen ember.

Én úgy gondolom sokkal inteligensebb és normálisabb mint itt egyesek

2013. jún. 14. 07:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát zsebre teheti az intelligenciáját, ha egyszer visszataszító öltözéket hord.
2013. jún. 14. 09:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod van aki normális gondolkodású és épp elméjű ember.

Ennyiben látszik, hogy egy kapcsolatban számodra csak a külső fontos és a belső értékek egy cseppet sem.

2013. jún. 14. 11:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát igen én is így gondolom :) lehet hogy magára ismert egy leányzó és ezért támadja itt olyan hevesen a tonacipős lányokat :D Amúgy meg ha nem jön be a tornacipő az ok,de szerintem egyáltalán nem undorító!Nem tetszésedet normális módon is ki lehet nyilvánítani!
2013. jún. 14. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!