Csak engem idegesítenek fel az ilyen minden buliban ott vagyok típusú kamu-csajok? És mit éreznek ilyenkor mikor nagy büszkén sétálgatnak egy buliban? Nevetséges! :D
3-as vagyok.
Elég szánalmas néhány ember... mindenki abban érzi magát nőnek amiben. Jelen esetben nem ezen van a hangsúly.
Az pedig, hogy valaki elírja a véleményét az már irigy? Ez is csak egy eltanult szó, mindenre ráhúzzák itt a gyakorin és a való életben is. Ez olyan mintha nekem tetszik egy másik lánynak a pólója dicsérem össze vissza, megjegyzéseket teszek stb.. és akkor irigy vagyok? Szánalmas komolyan mondom.
Nem ártana, ha egyesek magukba néznének és először gondolkodnának és aztán írnának.
Egy ártalmatlan kérdés miatt nem kell letámadni bizonyos jelzőkkel a kérdezőt.
Attól, mert valakit zavar valami még nem irigységre vall. De a szavak ismerete... a földet veri.
Nem foglalkozok másokkal, nem süllyedek le erre a szintre.
Tehát igen, valószínűleg csak téged idegesítenek :)
Egyáltalán nem undorító. Néhány ember többre vágyik, mint amit megkaptak, ezért itt ismeretlenül mindenkit lehet ócsárolni. Valószínűleg azok az emberek akik ilyen szavakat használnak leírják a kérdezőt mindennek, holott azt sem tudják, hogy valójában milyen ember.
Én úgy gondolom sokkal inteligensebb és normálisabb mint itt egyesek
Tudod van aki normális gondolkodású és épp elméjű ember.
Ennyiben látszik, hogy egy kapcsolatban számodra csak a külső fontos és a belső értékek egy cseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!