Miért jo kamu ismerkedés itt kérdezöknek? Pl: szabó lea
Figyelt kérdés
egyesek kiirnak kérdéseket,hogy akar e valaki ismerkedni velük,csajokra gondolok,majd kiderül nem is akarnak kamu,játék részükröl az egész,nem is léteznek,söt valoszinüleg fiuk csinálják....ebben mi az élvezet?
ez elég beteges szorakozás
2013. máj. 29. 17:08
1/8 anonim válasza:
Az is beteges, hogy ezt az oldalt már mindenki szexpartner keresőnek nézi. Nem?
2/8 A kérdező kommentje:
na de az,hogy csajnak adja ki magát,majd kitalálja,hogy ő nögyogyász,26éves,felrak skpyeon egy kamu képet,közben ezzel hülyit másokat is....ennek mi értelme?
2013. máj. 29. 17:10
3/8 anonim válasza:
Ilyeneket legszívesebben megkenném érzékeny bőrre való fatestápolóval ..
4/8 anonim válasza:
Azért lássuk be az se normális, aki képes válaszolni egy ilyennek. Ne vedd magadra kérdező. Vagy mégis.
5/8 anonim válasza:
elég szánalmas, én is találkoztam itt már kamu gyerekkel, bár már ln sem tudom hogy az-e..
6/8 anonim válasza:
Én elve törtöltetném azonnal az összes:
unatkozok, valaki privi?
Valaki beszélgetni?
Valaki ismerkedni?
...
stb
kérdéseket.
Unalmas is és nem erre van az oldal!
Meg persze hogy minden unatkozó kis srác itt akar csajt keríteni magának.
7/8 anonim válasza:
a második bukta után már fel lehet ismerni, hogy ki a kamu kérdező és ki a normális. kis gyakorlás kell hozzá, mint minden egyébhez :)
8/8 anonim válasza:
Tökmindegy, eleve retardált aki itt akar ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!