Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatok magamnak egy...

Hol találhatok magamnak egy olyan pasit (katonát), aki majdnem úgy néz ki, mint a battlefiel3 cd-n lévő kitalált katona?

Figyelt kérdés

Nem tudom kiről mintázhatták, vagy ki találta ki, de nekem nagyon tetszik a "kitalált" pasi és az egyenruhája, egyszerűen megveszek érte. Nekem kell egy ilyen katona! :)

(sorry, de nem igazán tudom kiverni a fejemből)

2013. jún. 13. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
neszopass x'DDDDDDDDDD
2013. jún. 13. 16:11
 2/8 A kérdező kommentje:
már miért ugratnálak? :)
2013. jún. 13. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:

1) nem hiszem, hogy olyat találnál, mert (ha női ésszel próbálkoznék) akkor álompasinak tűnik, olyat meg nehéz megszerezni.

2) engem azért kicsit sért, mert nem vagyok olyan raj mint az a csávó xD

hány éves vagy? :D

2013. jún. 13. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ámerikában. Repjegyet vehetsz bármelyik utazási irodában, vízumot a nagykövetségen kérhetsz. Jó utat.
2013. jún. 13. 16:14
 5/8 A kérdező kommentje:
hoppá egy betű kimaradt: Battlefield
2013. jún. 13. 16:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Na jó, reálisan nézve a dolgot, tényleg álompasinak tűnik, aki megér pár lepedőgyűrést, DE két lábbal járok a földön! Sajnos vagy nem sajnos belőlem egy jól kinéző katona látványa meg tud őrjíteni. Egyszerűen begerjedek tőle.
2013. jún. 13. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj irakba, ott biztos akad
2013. jún. 13. 16:55
 8/8 anonim válasza:
Magyar Honvédséghez becsekkolsz, ha kibírod az alapkiképzést, annyi katonát dugsz ahányat akarsz xD.
2015. nov. 14. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!