Hol találhatok ilyen lányt?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, egyetemista és leszbikus. Egy olyan lányt keresek, aki értelmes, az érzelmek is fontosak neki, nőies is, de a szexre is pont annyira vágyik, mint én. :) Hol vannak ilyen lányok? Valahogy ez a kombináció nem létezik. Eddig vagy csak szexet akaró lányra bukkantam, vagy olyanra, aki elhanyagolt. :/2013. jún. 13. 12:17
2/9 anonim válasza:
Nekem sincs bajom velük, mégis a lányokhoz vonzódom.
3/9 anonim válasza:
Ha gondolod, írj privátot! 21/L/L
4/9 A kérdező kommentje:
A férfiakkal nincs baj. Az olyanokkal van baj, akik nem fogadják el azt, hogy egy nő leszbikus. :) Felőlem azt csinálnak a férfiak, amit csak akarnak, akivel csak akarnak, csak nem velem. :)
2013. jún. 13. 14:49
5/9 anonim válasza:
Írj Kitti sok i-vel felhasználónak!
9/9 anonim válasza:
Ezek szerint rossz helyeken keresgéltél..biztos vagyok benne, hogy léteznek még ilyenek:) ha nem is sok, de azért egy pár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!