Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hihetek még ill. bizhatok egy...

Hihetek még ill. bizhatok egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival társkeresön. Alig 3napi regisztrálás után. Kicsit fura volt de gondoltam,miért ne lehetne szerencsém!Találkoztunk is 2napi levelezés és sok telefon beszélgetés után. Szimpatikusak voltunk egymásnak nagyon.Egy egész napot együtt töltöttünk ami jól sikerült. Megbeszéltük mit szeretnénk késöbb és azt hogyan. Azt is hogy pár napot nem találkozunk ,meglássuk hiányzunk e egymásnak vagy sem. Én azota nem keresgéltem ,nem voltam fent az oldalon ahol találkoztunk.Vagyis három napja irni akartam neki egy levelet és ö fent volt!Ami azt jellenti ,hogy ö továbbra is keresget, gondolom én.Idöközönként hív és beszélgetünk.mikor mindig azt mondja........szeretne tovább jutni velem ,szeretné ha komolyabá válna a kapcsolatunk! Ez viszont ellent mond mert mint emlitettem ö gyakran fent van a társkeresön.Nem vagyunk fiatalok mindketten 50 körüliek.Ne nevesen ki senki tudom buta a kérdésem ,de mégis érdekelne ki mit gondol!Hihetek én neki? Szép napot mindenkinek
2013. jún. 13. 09:53
 1/3 anonim válasza:

Üdv,

Társkeresőn találtam meg a párom. Akkor töröltem magam az oldalról,amikor már tisztázódott,hogy egy pár vagyunk. Mondjuk én a randizgatás ideje alatt nem léptem be,nem tudom ő belépett-e ,nem érdekelt. Jól éreztem magam vele. Ahogy összejöttünk ő is törölte magát. Szerintem ne aggódj. :) Sok sikert.

2013. jún. 13. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem még egy találkozó után, főleg úgy, hogy közben szüneteltek, nem reális azt várnod, hogy máris leálljon a társkeresőről teljesen. Lehet, csak kíváncsiságból volt fent. Az is lehet, hogy megírta valakinek, aki korábban írt neki, hogy talán alakul egy kapcsolata - veled - és bocsi. Nem tudhatod. Szóval ennyi miatt még nem kéne leírnod.
2013. jún. 13. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem attól hogy fennt volt, ne vonj le nagy következtetéseket.... Lehet csak megnézte, hátha mégis írtál neki, vagy mit tudom én.... Nem kell rögtön arra gondolni, hogy másnak vall szerelmet. Szerintem ne siessétek el a dolgot, találkozgassatok, aztán kiderül.
2013. jún. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!