Hogyan tudathatnám vele, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki oda járt suliba,ahova én most.(Tehát csak látásból ismerem.)Az utóbbi időben egyre jobban megtetszett.Reménykedem,hogy én sem vagyok annyira semleges számára.. (ez most így viccesen hangzik,de már többször belájkoltuk egymás képét meg ilyenek.. :D )de azért mégsem én szeretnék kezdeményezni,ám valahogy mégis csak el kéne érni,hogy beszéljek vele.Hogyan "jelezhetnék" neki? Írjak rá chaten?De mit? Köszönöm,ha tudtok segíteni (18éves lány vagyok )2013. jún. 12. 22:19
1/2 anonim válasza:
Klasszikus dolgok, mosolyogj rá pl, vagy ha van közös ismerősötök, és éppen beszélnek, menj oda hozzájuk, mintha az ismerősödtől akarnál kérdezni vmit, de közben nézd a srácot, aki tetszik, vagy ilyesmi :D
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jún. 13. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!