Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy pasi aki tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi aki tetszik, de nem merem elmondani neki. Fennvan msn-en nekem, milyen idézetet írjak ki, amivel valahogy tudathatnám, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Sztem lehetetlen az a dolog hogy összejövünk, mert ugye félek neki megmondani h mit érzek.

Segítsetek!

2009. máj. 13. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Ne idézeteket írogass ki!!!!(mert akkor azt hinné hogy valaki más tetszik neked)

Inkább bezsélj vele többet!

2009. máj. 13. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne idézeteket írogass, én a helyedben megmondanám neki, vagy ha nem is, okosan kipuhatolózni, hogy ugyanígy érez-e irántad. Jobb igazan hozzáállni a dolgokhoz!
2009. máj. 13. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, hogy így akarod megoldani.

Én ugyan msn-en oldotta meg, de szerintem igen szépen sikeült kis párbeszéddel... összevesztem a kiszemeltemmel azon, hogy síró fejek voltk kint nekem és nem mondtam el miért. Illetve bántotta őt. Erre bocsánatot kértem tőle és mondtam, hogy ne haragudjon, hogy nem mondtam el, mert fontos nekem... talán túlságosan is... és lehet, hogy hülyeség, mert még nem találkoztam vele meg minden, és fura ez így, hülyén érzem magam ezért. Erre jött ő, hogy ő is így van, és szerinte is nagyon fura. Ha vége vizsgáinak feljön ide a városba, ahol én élek, és talákozunk. Nagyon édes volt ez az egész szerintem így. Nem lehet elmondani egy idézettel, amit érzel ha szerelmes vagy. a Szeretlek szó is oly jelentéktelen, hiszen annyi mindent nem lehet egy kis szóba belezsúfolni, amit ez ember érez. Próbáltam azt is leírni, mit érzek, de nem lehet, elég sok oldalt teleírtam, mikor rájöttem, mindenzt látja ha mélyen a szemembe néz és én úgyszintén az övébe.

Ja és én is féltem megmondani, mert bartságot is bukhattam volna, de rájöttem, hogy nem is igaz barát ha nem tudja elfogadni, és akkor már nyugodtan elfelejthetem.

Sokkal többet veszíthetsz, ha meg sem próbálod, mintha megpróbálnád.

Egy 17 éves lány

2009. máj. 13. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!