Félek attól, hogy találkozni akar majd. Mit tegyek?
Megismerkedtem egy fiúval 2 hete akivel eddig minden nap órákat beszéltünk és egyre jobban kezdünk kötődni egymáshoz. Nem is lakik messze, kb 30 km van közöttünk. Én csak attól tartok, hogy találkozni is akar majd és mivel nincs semmi önbizalmam nem merném bevállalni a külsőm miatt. Hormonproblémáim vannak és van rajtam pár kiló, lehetne sokkal durvább de azért ez is látszik, főleg, hogy alacsonyabb is vagyok egy kicsit. Próbáltam már lefogyni (most is azt csinálom) de eddig sajnos még nem jártam sikerrel, attól félek, hogy soha nem is fogok. Csak ezért nem merek találkozni soha senkivel és ez olyan rossz. Képtelen vagyok magam elfogadni, így nem várhatom el mástól, hogy elfogadjon. Mielőtt találkozni akarna szeretném tudatni vele valahogy, hogy mi a helyzet de nem merem csak így elmondani. Akkor szeretném amikor azt mondja, hogy találkozni akar. Nagyon örülnék neki ha nem annyira érdekelné, mert eddig nagyon jól kijövünk. Mit tegyek?
16/L
Képen nem tudod megmutatni magad? :L
Amúgy meg fogyj le. Mit teszel érte?
Mintha magamat hallanám!! Én még a volt barátnőimel sem mertem emiatt találkozni!!
Aztán elegem lett,hogy ez van és elmentem egy házibuliba.Annyira jól tettem!!Még egy srácot is megismertem,aki nekem is tetszik és én is neki.Ezenkívül csomó új barátom lett.Meg amúgy lehet,hogy a fiúnak bejönne,hogy nem vagy vékony.Tanulság: nem kell félni,csak simán menjel a találkozóra,és ne stresszeld a súlyodon magad,mert az eléggé lehangoló.. :/
Nem facebookon beszélgetünk, de amúgy oda mindenki elé meg főleg nem mernék olyan képet felrakni. Annyiból jó, hogy nem velem egy idős és csak remélni tudom, hogy már ilyen téren kicsit érettebb és nem feltétlenül a külső a legfontosabb neki. Egyébként küldött magáról egy képet, én is magamról és itt le is tudtuk a hogy nézel ki témát.
Nekem is volt egy nagyon jó barátnőm akivel neten ismerkedtem meg, már olyan szinten voltunk, hogy voltak dolgok amiket csak egymásnak mondtunk el. Legjobb barátnők lettünk, telefonáltunk, leveleztünk, neten is beszéltünk, még a szüleinket is bemutattuk egymásnak. Lett volna alkalmam találkozni vele de direkt nem tettem semmit ennek érdekében, mert ő nagyon szép és csinos, én meg nem. Egy ideje már nem is tudunk egymásról semmit sem.
kérhetnék privátban egy képet? :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!