Csak engem nem hatnak meg ezek a szép csajok? Más srácok miért nyáladzanak ennyire a szép lányokért?
Valahogy én is így vagyok ezzel.Ahogyan ők szépek nekem már sok.
Sokkal jobb egy csendes szolid lány.
ez milyen hülyeség.mármint ez a szép lány=sekélyes lány. egyrészt: kikérem magamnak, másrészt: a szép nem egyenlő a plázacica értelmi és érzelmi nulla nőszerű lényekkel.
egyébként mindenki szereti a szépet, egyértelmű, hogy minden emberben próbáljuk ezt keresni, s elsőre a jó külsejű emberek fognak meg. nem tudom, ez kinek újdonság..
"mit ér egy csaj, ha szép, de belül üres"
A rosszlányok.hu szerint körülbelül 10e ft-ot...extrák nélkül:)
Na de a szépség fogalma se mindegy!
Mert nekem nem szép az a csücsörítős pózer csaj.Aki a fiúk 80%a szerint fullos
Én tudtommal a felszínes, cicababa lányok nem szépek, bármennyire is ezt hiszik magukról, ha még sminket is maszkíroznak magukra. Sosem láttam felszínes lányok között valóban szép lányt, még sminkkel sem.
Ritkán, de találkoztam már olyan lányokkal, akik valóban szépek voltak, teljesen értelmesek, normálisak. És ők nem voltak elszállva maguktól.
Tehát ilyenkor éleződik ki az, hogy kinek mi a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!