Miért van ennyire sok szép lány, ha jellemre meg egyik sem vonzó, egyik sem az, akit keresek? A lányok miért hiszik azt, hogy csak jól kell kinézniük és máris minden fiú letérdel eléjük?
Azért, mert a pasik nagy többségének a külső számít.
Szerintem kedvességgel, törődéssel, intelligenciával, humorérzékkel kevésbé lehet valakit megfogni, mintha már külsőre megvan a vágy irányába.
Én is inkább tornázok naponta 1-2 órát, és majd akkor állok a szerelmem elé, ha csinos leszek, mert most hiába próbálkoznék, szerintem úgyse tetszenék senkinek.
17/L
Azért gondolja ezt sok lány, hogy a pasiknak elég az, ha jól néznek ki, mert ez így is van sajnos nagyon sok férfinél (igen, sok nő is van, akinek elég, ha egy pasi külsőre jó, de most nem ez a kérdés).
Én is próbálgattam már ezt, bunkó voltam, lekezelő, unalmas, vagy épp rettentő ostobának mutattam magam, tök mindegy, ez se riasztotta el a többséget, csak azért mert csinosan voltam felöltözve, ez elég volt nekik... számomra ez eléggé kiábrándító volt.
Úgyhogy srácok, inkább nektek kéne kicsit válogatósabbnak lennetek, és máris nem lennének a lányok így elszállva maguktól. :D
A szép lányokra jellemző hogy felszínesek, beképzeltek, és anyagiasak. Elvégre azt kaphatnak meg akit akarnak, és azt küldhetnek el az anyjába akit akarnak. Sajnos az ilyenek azért képzelik azt hogy körülöttük forog a világ, mert mindig vannak akik nekiállnak puncsolni az ilyeneknek.
Az ilyeneket le kell szarni, ki kell röhögni, okosabbak ugyan nemlesznek tőle, de legalább visszakapják a kölcsönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!